in

Μαράια Κάρεϊ: Κυκλοφορούσε με το στήθος έξω για ώρες και εννοείται δεν το μάζεψε ποτέ. Viral Βίντεο

Μαράια Κάρεϊ

Σε μια βραδιά με φίλους, η Mariah Carey είδε το φόρεμα της να μην συγκρατεί το στήθος της, όμως δεν έδειξε καμία ανησυχία που όλοι έβλεπαν τα ενδότερα.

Η αγάπη μας για τη Mariah Carey είναι τόσο μεγάλη που αν μας έλεγαν ότι πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στο να μιλήσουμε μαζί της για ένα λεπτό ή να μας δώσει γλωσσόφιλο η Hilary Clinton, θα επιλέγαμε το δεύτερο. Γενικά δεν γνωρίζουμε άλλο τίποτα που να βγάζει τόσα λεφτά.

Διαφήμιση

Γιατί η Mariah είχε σχέδιο και το ολοκλήρωσε με τον αρραβώνα με τον δισεκατομμυριούχο Αυστραλό.

Η τραγουδίστρια διασκέδαζε με φίλη και άλλα αρσενικά γύρω της σε κλαμπ, όπου πρέπει να ήπιε αρκετά, αν κρίνουμε από αυτά που έκανε. Η Mariah Carey βρέθηκε στο κλαμπ VIP Room στο Παρίσι και έσκασε μύτη φορώντας ένα φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ. Το στήθος της έκανε pop out τις εποχές που ήταν πιο αδύνατη. Φανταστείτε τι έγινε τώρα που είναι και αρκετά κιλά πιο πάνω.

Δεν χρειάζεται να φανταστείτε, απλώς να δείτε το βίντεο όπου η μισή δεξιά θηλή της Carey έχει βγει έξω, αποκαλύπτοντας το γεγονός ότι δεν φοράει σουτιέν, αλλά αυτά τα αυτοκόλλητα σουτιέν, τα λεγόμενα pasties. Αυτό βέβαια συνέβαινε από τις 5 και 30 το απόγευμα που πάτησε το πόδι της στην πρωτεύουσα του Παρισιού, οπότε μάλλον δεν είναι απόρροια μεθυσιού. Μάλιστα, για να ενισχύσει την εικόνα της bimbo, κρατούσε και ένα γλειφιτζούρι στο χέρι, ενώ πιο μετά ανάρτησε ένα βίντεο που ανοίγει το φόρεμα και μοστράρει το μπούστο της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Εμίλια Κλαρκ: Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη με μισό… εγκέφαλο. Όταν έκανε νταμπλ στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Ελένη Μενεγάκη τρίβει το στήθος στην εκπομπή και μας πείθει ότι ήταν τυχαίο. Viral Βίντεο