in

Demi Rose: Στην Καραϊβική, φορώντας μόνο το στρινγκ της, επιδεικνύει τα οπίσθιά της – Δείτε βίντεο

Η 26χρονη influencer ευχαριστιέται ήλιο, μπάνια και δεν σταματά να προκαλεί την ερωτική φαντασία των ανδρών

Στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής Αγία Λουκία απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές η Demi Rose και δεν σταματά να κολάζει τους άνδρες followers της, πραγματοποιώντας καυτές αναρτήσεις.

Και την Τρίτη 22/3, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν μοιράστηκε με τους περισσότερους από 19.190.000 ακολούθους της ένα βίντεο, στο οποίο αναδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της, φορώντας μόνο ένα από τα σέξι στρινγκ της.

Στην αρχή του κλιπ, το 26χρονο μοντέλο πίνει μία γουλιά από ένα ποτήρι σαμπάνια. Έπειτα, σκύβει αισθησιακά και αφήνει το ποτήρι κάτω. Αμέσως μετά βουτά στην πισίνα, με τα οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο. Συνοδεύει το αποκαλυπτικό βίντεο με το επιτυχημένο τραγούδι του Νιγηριανού τραγουδιστή CKay «Love Nwantiti», το οποίο έγινε γνωστό από το TikTok. To συγκεκριμένο single σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο γύρω από την πισίνα καθιστούν το κλιπ ακόμα πιο hot. Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω post της έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια.

Διαφήμιση

 

Λίγες ημέρες πριν, την Παρασκευή 18/3, η Βρετανίδα influencer είχε ξεσηκώσει ξανά τους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από την Αγία Λουκία, στην οποία φορά ένα μικροσκοπικό στρινγκ και ένα πράσινο καπέλο.

Καθισμένη έξω από την πισίνα, έχοντας πλάτη στο φωτογραφικό φακό και στρέφοντας το κεφάλι της αριστερά, η Demi Rose επιδεικνύει τους γοφούς και τη λεπτή μέση της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Εριέττα Κούρκουλου: Μόλις γέννησε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας- Φωτογραφία του γιου της

Halsey: Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία, με το πιο αποκαλυπτικό ρούχο γεμάτο Swarovski