in

Μέμος Μπεγνής: Όταν έκανε αστρικό ταξίδι… Έχω πετάαααξει μαζί σου

Και βλέπω κάτι όνειρα…
Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι έχει κάνει αστρικό ταξίδι και λέει ότι είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τον θάνατο.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ» δήλωσε ότι έχει μεγάλη περιέργεια για τον θάνατο, «αν και δεν ξέρω πως είναι, γιατί έχω βιώσει αρκετά περίεργα πράγματα» και συνεχίζει: «Έχω κάνει ακούσια αστρικό ταξίδι, έχω δει το σώμα μου από ψηλά» λέγοντας ότι το περιστατικό συνέβη πριν από πολλά χρόνια και «Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε και για ποιο λόγο σταμάτησε να συμβαίνει».

Διαφήμιση

Επίσης είπε ότι αισθάνθηκε ξαφνικά ότι κάνει αστικό ταξίδι και συνεχίζει: «Κάποιοι που θα το ακούσουν θα πουν: «Μ@@ ς. Είδε όνειρο» Όταν ξυπνάς από τον ύπνο όμως, έχει την αίσθηση του ονείρου. Ήταν απόλυτα πραγματικό.

Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, απλά δεν το θυμούνται. Εγώ κατά κάποιο τρόπο το έζησα την στιγμή που γινόταν και το θυμήθηκα.

Είναι συγκλονιστικό. Ήταν τρομακτικό αλλά και πολύ ωραίο. Είναι πολύ μεγάλη ελευθερία. Δεν έχεις σώμα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε οι άνθρωποι είναι ότι δεν είμαστε ούτε το σώμα μας, ούτε το μυαλό μας.

Είμαστε η συνείδησή μας. Οπότε επειδή ξέρω τι συμβαίνει στον θάνατο είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με αυτόν»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Demy: Μας μαγεύει στο νέο της video clip «Apothimena»

Ριάνα: Περιμένει το πρώτο της παιδί και λάμπει από ευτυχία