in , ,

Jordyn Woods: Πως γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Παρέα με το αγόρι της, Karl-Anthony Towns.

Η Jordyn Woods, 24, είναι Αμερικανίδα celebrity και μοντέλο. Έγινε γνωστή για τον ρόλο της στο τηλεοπτικό ριάλιτι Life of Kylie και για τη διαμάχη του 2019, όπου φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με τον Tristan Thompson, ο οποίος είχε σχέση εκείνη την εποχή με την Khloe Kardashian.

Η Τζόρντυν και ο Karl-Anthony Towns, παίκτης του NBA, γιόρτασαν τον δεύτερο Άγιο Βαλεντίνο τους μαζί, περνώντας το βράδυ στα Κάστρα του Πάγου στη Μινεσότα. Το χειμωνιάτικο αξιοθέατο διαθέτει λαβύρινθους, σπήλαια, σήραγγες, σιντριβάνια και τσουλήθρες φτιαγμένες από πάγο, καθώς και τόνους πολύχρωμων φωτιζόμενων γλυπτών από πάγο που φαίνονται πραγματικά μαγικά.

Διαφήμιση

Το ζευγάρι ακτινοβολούσε, ενώ τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο σε όλο το παγωμένο πάρκο. Η Γουντς φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα και γούνινο παλτό, ενώ ο Towns ένα floral σακάκι και τζιν.

Η Τζόρντυν μοιράστηκε χθες με το Instagram, παράλληλα, όλα τα αγαπημένα της σύνολα από τον Άγιο Βαλεντίνο, τραβώντας τα βλέμματα και ανάβοντας την φαντασία. Το αγαπημένο μας μπορούμε να πούμε ότι είναι το πρώτο, ένα ροζ δαντελένιο σετ, με καλτσοδέτες και φιόγκους.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Σεπτέμβριο του 2020 και από τότε, οι δυο τους έχουν περάσει τις περισσότερες σημαντικές διακοπές και ορόσημα μαζί.

Αν και δεν κατάφεραν να περάσουν μαζί τα περασμένα Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας, ο Τάουνς την εξέπληξε με ένα ολοκαίνουργιο Porsche και παλτό Louis Vuitton, αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικά ο βασιλιάς των δώρων.

Όσο για εμάς, μας αρέσει να βλέπουμε την αγάπη τους σε πλήρη εξέλιξη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Addison Rae: Τραβάει όλα τα βλέμματα, φορώντας μόνο εσώρουχα

Alessandra Ambrosio: Σε ηλιόλουστη παραλία της Καλιφόρνιας επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της