in

Τάμι Χέμπροου: Με τέτοια προσόντα θα χάσεις τα λόγια σου. Σε κάθε φωτογραφία θα λες ένα «Ωωωωω» όπως 17εκ followers

Ακόμα κι αν έχεις δει τα καλύτερα οπίσθια που υπάρχουν, πάντα υπάρχει θέση για έτερο διεκδικητή. Η Tammy Hembrow μπορεί να πάρει άνετα τον τίτλο.

Όσα οπίσθια και να έχεις δει, όσες φορές και να έχεις πει «Πωωω, αυτά είναι τα καλύτερα που έχω δει», πάντα θα υπάρχει εκείνη η κοπέλα που θα σου δημιουργήσει ξανά αυτόν τον ευχάριστο πονοκέφαλο.

Το γιατί έχεις ως άνθρωπος την ανάγκη να βγάλεις το καλύτερο, δεν το γνωρίζουμε. Ότι όμως η Tammy Hembrow θα σε αναγκάσει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου, το έχουμε σίγουρο.

Διαφήμιση

Η Tammy Hembrow είναι από τα δημοφιλέστερα fitness girls του Instagram και αν κρίνουμε από τα συνεχόμενα ταξίδια της, μάλλον είναι και πολύ προσοδοφόρο, αφού προωθώντας προϊόντα γύρω από την διατροφή, κατάφερε να αποκτήσει 16.6 εκατομμύρια ακόλουθους και να γίνει από τα πιο πετυχημένα accounts.

Η Tammy Hembrow δεν είναι απλώς μια κοπέλα. Έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, έχει στήθος διόλου αμελητέο, αλλά εκεί που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία είναι στα οπίσθια της. Μπορείς να τα χαρακτηρίσεις για πλάκα από τα 5-10 καλύτερα που έχεις δει και η ίδια τα ποστάρει με μεγάλη συχνότητα στο προφίλ της.

Να ξέρεις βέβαια ότι ήταν παντρεμένη με έναν εξίσου ωραίο τύπο και έχει τρία παιδιά. Αυτό όμως δεν σε εμποδίζει να θαυμάζεις αυτά τα οπίσθια και να λες σε κάθε φωτογραφία «Ωωωωω».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο: Μια 24χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της επειδή άλλαξε θρησκεία

Ντάφνι Τζόι: Με μπραζίλιαν μαγιό το πιο γεμάτο κορμί της Showbiz πάει για μπάνιο