in

Λίντσεϊ Πέλας: Σοσιαλίστρια και σαδίστpια – Δεν αφήνει κανένα περιθώριο να πάρεις ανάσα

Το βασανιστήριο έχει συνήθως ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Παίζει περισσότερο με το μυαλό και λιγότερο με τη σωματική καταπόνηση.

Εκεί που έχεις υποστεί τα πάνδεινα και πιστεύεις ότι έχει τελειώσει, εκεί που χαλαρώνεις και λες δεν μπορεί να έρθει κάτι πιο αδυσώπητο, εκεί που σε αφήνουν οι βασανιστές εσκεμμένα να νομίζεις ότι μπορείς να φύγεις, είναι εκείνη η στιγμή που αρχίζει και πάλι.

Κάπως έτσι λειτουργεί και η Λίντσεϊ Πέλας. Πάνω που θα πεις ότι τα έχεις δει όλα από εκείνη, την αυτή στιγμή θα δεις κάτι καινούργιο. Ή εν πάσει περιπτώσει κάτι που θα σου φανεί φρέσκο.

Διαφήμιση

Η Λίντσεϊ Πέλας είναι σοσιαλίστρια και ταυτόχρονα σαδίστρια. Η φύση την προίκισε με τόσο μεγάλο και ωραιό στήθος, με σώμα πληθωρικό, με καμπύλες απαράμιλλες, με πρόσωπο αγγελικό και όλα αυτά τα μοιράζεται με τον κόσμο.

Όμως το κάνει με τέτοιο τρόπο που δεν αφήνει κανένα μα κανένα περιθώριο να πάρεις μια ανάσα. Να ξεκολλήσεις από την σαγήνη της. Σου επιτρέπει να χαλαρώσεις για λίγο και μετά δίνει και πάλι τροφή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λίντσεϊ Πέλας: Προσπαθεί να χωρέσει τα πλούσια προσόντα της σε ένα τοσοδούλι μαγιό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νικόλ Σέρζινγκερ: Φουσκώνει… από περηφάνια και βγάζει μάτι – φωτογραφία

Δώρα Παντέλη: Πανευκολάκι… Τι και αν είναι 2 μέτρα κάνει γιόγκα και γυμναστική αβίαστα