in

GNTM: Η Ιωάννα Σαρρή έσκυψε κ έφερε πανικό. Η παίκτρια του ριάλιτι της τηλεόρασης του STAR γίνεται Viral

«Από κορμί κορμάρα», λέει η λαϊκή ρήση, και ταιριάζει απόλυτα στην Ιωάννα Σαρρή! Η Ελληνίδα με τα ατελείωτα πόδια που έχει ύψος 1.83 και οπίσθια που κολάζουν και άγιο, έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων Next Top Model, μία απόφαση που της άνοιξε πολλές πόρτες και την έκανε γνωστή σε όλη Την Ελλάδα.

Οι άντρες ειδικά τη λάτρεψαν

Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία. η πρώην παίκτρια του gntm είναι τελειόφοιτη γυμναστικής Ακαδημίας και ρίχνει καθημερινά ιδρώτα στο γυμναστήριο ενώ ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που την βοηθά να διατηρεί τα στρογγυλεμένα της οπίσθια.

Διαφήμιση

Εκτός από τη γυμναστική θα τη δεις και στα χιόνια και στις παραλίες! Η καλλονή είναι ξεκάθαρα είναι του αλωνιού είναι και του σαλονιού

Από τα αγαπημένα ενσταντανέ της Ιωάννας Σαρρή είναι να σκύβει! Λογικά με 1,83 ύψος και τακούνια φτάνει στο θεό και σίγουρα έχει συνηθίσει να σκύβει για να δει ή να ακούσει τους άλλους!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αυξάνονται και πληθύνονται – Sex tape και η Βανέσα Αδαμοπούλου

Η Κέιτ Μος στην εποχή της …αθωότητας(;) Φωτογραφία από το παρελθόν με εσώρουχο & καστανά μαλλιά ταρακούνησε το instagram