in ,

Valentina Ferragni: To It Girl προτείνει το total white

Η Βαλεντίνα Φερράνι, αδελφή της Κιάρα Φερράνι, προτείνει τα total white σύνολα, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Βαλεντίνα είναι 29 ετών και το 2018 βραβεύτηκε στην Ισπανία ως “It Girl of the Year”. Η ίδια ακολουθεί τα βήματα της γνωστής Ιταλίδας influencer αδελφής της και μοιράζεται καθημερινά τα fashionable looks που φοράει στην καθημερινότητα της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαφήμιση

Με φόντο τον πύργο του Άιφελ, κοιτάζει την κάμερα του φωτογράφου, με ένα κομψό off white σύνολο. Επέλεξε ένα μακρυμάνικο ημιδιάφανο πουλοβεράκι, πάνω από το λευκό σουτιέν της που διαγράφεται ελαφρά, με ένα ασορτί ψηλόμεσο σορτσάκι. Αντιμετωπίζει το κρύο του Παρισιού με ένα λευκό πουά καλτσόν και ψηλοτάκουνες γόβες με μεγάλη πλατφόρμα.

Σε μια άλλη εμφάνιση στην πόλη του Μιλάνο, η Βαλεντίνα διάλεξε ένα two piece λευκό outfit, αποτελούμενο από ένα φαρδύ ζιβάγκο και τζόγκερ. Από πάνω, προτίμησε ένα χοντρό off white γούνινο παλτό. Τα μπεζ μποτάκια και η τσάντα δίνουν λίγο χρώμα στο σύνολο, ενώ τα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό και τα κοσμήματα λίγη λάμψη.

Τέλος, η Φερράνι έδωσε λίγα boho vibes, με αυτό το λευκό σύνολο. Φορώντας ένα απλό λευκό τοπ και τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, επέλεξε ένα υπέροχο μακρύ παλτό, το οποίο έδεσε με μια μαύρη ζώνη στη μέση της. Οι ψηλοτάκουνες μπότες και ο μπερές δένουν το σύνολο, δημιουργώντας μια απίστευτα chic εμφάνιση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Bella Hadid: Ποζάρει με σέξι εσώρουχα και «ρίχνει» το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κόνι Μεταξά: Με άγρια διάθεση και ντυμένη στα ροζ, ποζάρει σε κρεβατοκάμαρα