in

Στέλα Μάξγουελ: Η σχέση με τη Μάιλι Σάιρους, τα ραντεβού με τον Κιλιάν Μπαπέ και άλλα για την πιο KAYTH γυνάικα του κόσμου

Δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό ταλέντο και το μέλλον του Kylian Mbappe που απασχολεί τον τύπο αλλά και η προσωπική του ζωή έχει αρχίσει να βρίσκεται συχνά πλέον στο επίκεντρο. Μέχρι το Μουντιάλ του Κατάρ ελάχιστα πράγματα γνωρίζαμε για τις προσωπικές σχέσεις του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Τα πάντα όμως ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να βγαίνει με τη Στέλλα Maxwell.

Ο λόγος; Η Στέλλα Μάξγουελ έχει αρκετούς επώνυμους παρτενέρ κατά το παρελθόν με μία μόνο λεπτομέρεια. Όλες ήταν γυναίκες. Μεταξύ αυτών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Miley Cyrus, καθώς και η Kristen Stewart και η Lily-Rose Depp, κόρη του ηθοποιού Johnny Depp.

Ποια είναι η Στέλλα Μάξγουελ;

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Στέλλα Μάξγουελ έχει στο ενεργητικό της και έναν τίτλο η πιο καυτή γυναίκα του κόσμου! Και όχι άδικα! Μάλιστα τον τίτλο για αυτούς που κρατάει μέχρι και σήμερα

Διαφήμιση

Το περιοδικό Μaxim την είχε ανακηρύξει ως το νούμερο 1 κερδίζοντας την περσινή νικήτρια, Τέιλορ Σουίφτ. «Ευχαριστώ Maxim που με ανακήρυξες No. 1 hottest girl. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί όλες είμαστε Number 1», είχε κάψει η Stella Maxwell στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πόσα, όμως, μας κρατάει κρυφά;

Είναι πραγματικά… διεθνής γυναίκα

Γεννήθηκε στο Βέλγιο, από Ιρλανδούς γονείς. Μετακόμισε στην Αυστραλία όταν ήταν έφηβη κι από εκεί στην Νέα Ζηλανδία όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Μετά από μία διακοπή στην Αγγλία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Νέα Υόρκη. 5 χώρες λοιπόν την διεκδικούν ως δική τους….

Έβγαινε με την Μάιλι Σάιρους

Ναι, το καλλίγραμμο μοντέλο και η διάσημη τραγουδίστρια ήταν κάποτε ζευγάρι.Μάλιστα απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στο στόμα σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα video clip της Σάιρους το 2015.

Είναι «δυναμίτης» στα κοινωνικά δίκτυα

Με 8.7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Στέλλα ξέρει πολύ καλά να τραβά την προσοχή!

Μία μείξη από selfies και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δείχνουν το θεϊκό κορμί της έχει δει την δημοτικότητά της να απογειώνεται.

Έχει δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα στην βιομηχανία της μόδας

Εκτός από την Victoria’s Secret έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες ASO, Alexander McQueen και Chanel. Επίσης, τα περιοδικά Elle, Vogue και i-D ευτύχησαν να την φιλοξενήσουν στις σελίδες τους.

Έχει ωραίο γούστο στις ταινίες

Στις αγαπημένες της ταινίες είναι οι : The Breakfast Club, Clueless και The Fifth Element. Επίσης λατρεύει τις κλασικές ταινίες του Stone.

Δε νομίζετε ότι παρά τις σεξουαλικές της προτιμήσεις είναι πράγματι η ιδανική γυναίκα;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Στίβεν Λάλας: Ο μεγαλύτερος Έλληνας Κατάσκοπος που φυλακίστηκε στις ΗΠΑ. Μάθε την Ιστορία του

Σκάρλετ Τζοχάνσον

Σκάρλετ Τζοχάνσον: Ολόιδια – έχει για σωσία της μία γιαγιά 78 ετών. Δες τη Viral φωτογραφία