in

Viral βίντεο: Το τouμπανο η Λίντσεϊ Πέλας φώναξε τις φίλες της και… Έστηναν BBQ με μαγιό

Η Λίντσεϊ Πέλας για όσους δεν τη γνωρίζετε είναι ηθοποιός μοντέλο του Instagram influencer και έχει και γύρω στα οκτώμισι εκατομμύρια ακόλουθους στα social. Βοήθησαν και βοηθούν σε αυτό, τα απόλυτα φυσικά προσόντα της, πάνω και κάτω.

Αυτή η γυναίκα δεν ξέρουμε πώς τα κατάφερε αλλά από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε αποδείχθηκε ότι πιο πληθωρικό και φυσικό έχουμε δει τα τελευταία πολλά χρόνια στα social medi το Instagram και της showbiz.

Διαφήμιση

Εμφανίστηκε μια ωραία πρωΐα στην ζωή μας και από τότε την ταράζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ό,τι κι αν είχε κάνει στο παρελθόν όμως δεν φτάνει με τίποτα όσα κάνει στο παρόν.

Στο Instagram της ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες που φέρνουν το μεγάλο στήθος της σε πρώτο πλάνο. Βρίσκεται διαρκώς στην γραμμή που διαχωρίζει το οριακό με το παράτυπο.

Όμως αυτή τη φορά η Λίντσεϊ Πέλας είπε να φέρει βοήθεια και πιο συγκεκριμένα τις φίλες της. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη και την συντροφιά της.

Μαζί με άλλες δύο κοπέλες αναλόγων προσόντων πάνω και κάτω, η Λίντσεϊ έστησε το μπάρμπεκιου και αμόλησαν τα κρέατα για να ψηθούν.

Κι επειδή κάποιος εκεί ψηλά μας αγαπάει, στο βίντεο βλέπουμε τις τρεις κοπέλες να δαγκώνουν με μανία τα παϊδάκια και τις σάλτσες να στάζουν πάνω στο στήθoς τους.

Εν ολίγοις, εκτός από τα εξωτερικά χαρίσματα είναι και κοπέλες που ξέρουν να ψήνουν και να τρώνε. Οι ιδανικές γυναίκες. Η φάση είναι «ΔΕΝ περιγράφω άλλο»!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Jennifer Lawrence

Τζένιφερ Λόρενς: Η πιο αηδιαστική συνήθεια που έχει και τη συναντάς μόνο σε άντρες. Πάει τουαλέτα και μετα…

Ζεράρ Πικέ Σακίρα: Η σέλφι φωτογραφία που τρέλανε το διαδίκτυο! Εκείνος χαμογελαστός, εκείνη με… KAYTO vτεκoλτέ