in

Ποια Κλαούντια Ρομάνι; Η Κλαούντια Ντιν σου χτυπάει το καμπανάκι και σε βγάζει νοκ άουτ

Για χρόνια ολόκληρα η νευροεπιστήμη προσπαθεί να διερευνήσει την λειτουργία του ματιού και κατ’ επέκταση του εγκεφάλου, μιας και είναι τα πιο πολύπλοκα και μυστήρια όργανα. Για παράδειγμα δεν είναι πολύ περίεργο και αξιοθαύμαστο ταυτόχρονα το γεγονός ότι το μάτι όταν δει ένα θέαμα που το εντυπωσιάσει αρχίζει και θολώνει;

Ή αν εστιάσει για πολύ ώρα σε κάτι κάνει πουλάκια ή αστεράκια όπως λέμε; Εμείς νευροεπιστήμονες δεν είμαστε, αλλά έχουμε μια πολύ απλή εξήγηση για φαινόμενα όπως αυτό.

Πολλές εξηγήσεις, αλλά έχουμε πρόχειρη την εξής: Κλαούντια Ντιν. Είναι από τα μοντέλα που αναδεικνύονται μέσω Instagram και μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι η Κλαούντια έχει άστρο.

Διαφήμιση

Με μεσογειακά χαρακτηριστικά και κορμί τόσο γήινο, αλλά και τόσο εξωγήινο ταυτοχρόνως, η Κλαούντια Ντιν κάνει το επώνυμο της να γίνει πραγματικότητα.

Μία και μόνο φωτογραφία της να δεις, κολλάς, θολώνεις, βλέπεις αστεράκια, ακούς το καμπανάκι, βγαίνεις στο ρινγκ και σε βγάζει νοκ άουτ με το πρώτο χτύπημα.

Έχει και ένα περίεργο κόλλημα με τα piercings, φοράει και ένα χαλκά στη μύτη, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι η Κλαούντια είναι ένας ταύρος που δεν πιάνεται με τίποτα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral: Πόσο γέρος είσαι; 15 + 1 ενδείξεις ότι έχεις περάσει στη φάση «Πω ρε φίλε γέρασα»

Η Έλσα Χοσκ κυκλοφορεί ολόγuμvη: Τα καλύτερα συμβαίνουν στα παρασκήνια