in

Μαρία Ηλιάκη: Χάζευε ερωτευμένο ζευγάρι σε εστιατόριο και στέλνει το δικό της μήνυμα για την αγάπη

Ο έρωτας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική. Το βράδυ της Τετάρτης 23/2, η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μοιραστεί με τους περισσότερους από 585.000 followers της τα συναισθήματα που της δημιούργησε ένα ερωτευμένο ζευγάρι νέων.

Όπως αναφέρει η ίδια μέσω επτά Insta Stories, την Τρίτη 22/2 είχε πάει με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κορούλα, στο εξαιρετικό εστιατόριο Nolan (στο Σύνταγμα), στο οποίο σεφ είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς. Την προσοχή της τράβηξε ένας νέος και μία κοπέλα, οι οποίοι καθόντουσαν σε ένα τραπέζι κοντά στο δικό τους και ήταν πιθανότατα φοιτητές. Η δημοφιλής παρουσιάστρια σημειώνει πως έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και υπήρχε σεβασμός μεταξύ τους.

Στέλιος Μανουσάκης – Μαρία Ηλιάκη

«Παιδιά, να σας πω χθες είχαμε πάει με τον Στέλιο στο Νolan για φαγητό -πολύ ωραίο φαγητό παρεμπιπτόντως-. Δεν είχα ξαναπάει στο εστιατόριο του Κοντιζά. Σωτήρη, μπράβο. Καθόταν, λοιπόν, αριστερά μας ένα ζευγαράκι» αναφέρει αρχικά.

Διαφήμιση

«Παιδιά, είχα καιρό να κολλήσω έτσι. Ήταν ένα ζευγαράκι, δύο κουκλιά. Στέλιο δεν ήταν πολύ συμπαθητικά παιδιά;» ρωτά τον σύζυγό της, με εκείνον να απαντά λακωνικά: «Ναι, ναι». Έπειτα, η παρουσιάστρια συμπληρώνει: «Φοιτητές πρέπει να ήταν».

«Ένα κοριτσάκι με κάτι μαλλάκια σκάλες, πανέμορφη, μία επιδερμίδα, φαινόταν πολύ ευγενικό κορίτσι με αρχές. Ήταν το αγόρι δίπλα, όμορφο, ευγενικό, της μιλούσε ωραία. Θα μου πεις “άκουγες;”. Όχι, δεν είχα στήσει αυτί, αλλά το καταλαβαίνεις. Δεν το κατάλαβες Στέλιο ότι της μιλούσε ωραία;» λέει η Μαρία Ηλιάκη, ζητώντας την άποψη του άνδρα της ζωής της, ο οποίος συμφωνεί μαζί της, λέγοντας: «Ναι, ναι». 

Εν συνεχεία, σημειώνει: «Και λέω τι ωραία εικόνα, ρε παιδί μου! Πάρα πολύ ωραία εικόνα. Τα κοίταζα τα παιδάκια. Είχε κάποιος από τους δύο γενέθλια και κάποιος από τους δύο έφερε μία παστούλα με ένα κεράκι. Κάποιος από τους δύο το έσβησε, δεν θυμάμαι ποιος». 

«Εγώ τους κοιτούσα και έλεγα “φτου, μην τα ματιάσω τα παιδιά”. Μπράβο, μπράβο, πάρα πολύ ωραία εικόνα!» προσθέτει η παρουσιάστρια και αμέσως μετά λέει: «Δεν ξέρω τώρα μπορεί και να τα μάτιασα», με τον Στέλιο Μανουσάκη να πετάγεται και να φωνάζει: «Ναι, ναι!».

«Έλα ρε Στέλιο, δεν ματιάζω» τονίζει στο τελευταίο βίντεο η Μαρία Ηλιάκη, ενώ ο γοητευτικός επιχειρηματίας, θέλοντας να την πειράξει, σχολιάζει: «Ναι, καλά».

Προφανώς η παρουσιάστρια της εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Τι Λες Τώρα!» περιέγραψε την εικόνα του ερωτευμένου ζευγαριού που αντίκρισε στο Νolan, θέλοντας να πείσει τους θαυμαστές της πως αν και πολλά έχουν αλλάξει συγκριτικά με παλαιότερα, η αληθινή αγάπη και ο έρωτας δεν χάνονται ποτέ, αυτά μας δίνουν ζωή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

Κατερίνα Στικούδη: Πιο αισθησιακή από ποτέ στο The 2Night Show