in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα του Chart Show στον Alpha

Το πολυαναμενόμενο “Chart Show – Your Countdown”, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21:00 , στον Alpha.

Αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, με τη διάσημη τραγουδίστρια να είναι για τρίτη κατά σειρά φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας. Το show θα μας κάνει παρέα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Alpha, κάθε Σάββατο βράδυ.

Διαφήμιση

Στο μενού θα είναι οι πιο ξεχωριστοί καλεσμένοι από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής και της ελληνικής showbiz, δίνοντας το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται λοιπόν να είναι από τις πρώτες καλεσμένες, κάνοντας την πιο λαμπερή εμφάνιση. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό μίνι μακρυμάνικο φόρεμα, το οποίο είχε ένα μεγάλο κόψιμο στη δεξιά πλευρά, φανερώνοντας τα μακριά καλογυμνασμένα πόδια της.

Πιάνοντας τα μαλλιά της σε μια κομψή αλογοουρά, η Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το σύνολο με ασημένια πέδιλα και ένα έντονο smokey μακιγιάζ.

Συντονιστείτε λοιπόν τα Σαββατόβραδά σας στον Alpha, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα σας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Τότε που φόραγε μόνο τη φανέλα του… ΠΑΟΚ. Viral Φωτογραφία από τα παλιά!

Μενεγάκη, Σκορδά, Σπυροπούλου…. – Το ξανθό εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ελληνική τηλεόραση