in

Αθηνά Οικονομάκου: Το πλεκτό “όνειρο” και τα οικογενειακά παιχνίδια γιαγιάς με εγγονή

Η Αθηνά Οικονομάκου, η γνωστή 36χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι γνωστό ότι αγαπά τη μόδα και προσέχει πάντα το ντύσιμό της, όπου κι αν πηγαίνει.

Το Σάββατο, μάλιστα, η νεαρή μαμά μοιράστηκε με τους 1.111.000 followers της στο Instagram μια φωτογραφία με την ίδια να φοράει ένα πουλόβερ σε γήινους τόνους. Πρόκειται για ένα ζεστό αλλά και κομψό oversized κομμάτι από τη συλλογή Project Soma, που συνυπογράφει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Οι δύο φίλες έχουν ιδρύσει ιδρύσει τη δική τους εταιρεία κοσμημάτων και κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων.

Διαφήμιση

Το συγκεκριμένο πλεκτό πουλόβερ διαθέτει ζιβάγκο και έχει χαλαρή, φαρδιά γραμμή. Μάλιστα, αν το αγαπήσατε και εσείς, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το καιρό βρίσκεται σε έκπτωση. Η Οικονομάκου συνδύασε το sweater με λευκό παντελόνι, ενώ προσθέτει κι ένα stylish καπέλο στα μαλλιά της, όπως μας έχει συνηθίσει και πολλές φορές.

Να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο outfit μπορεί να φορεθεί από το πρωί, στη δουλειά, μέχρι αργά το απόγευμα, στην έξοδο για καφέ. Ανάλογα με την έξοδο που σκοπεύετε να κάνετε, φορέστε τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια και είναι σίγουρο ότι θα λάμψετε!

Σήμερα το πρωί, η Οικονομάκου ανάρτησε παράλληλα ένα βίντεο με την μητέρα της, Γεωργία και την κόρη της, Σιέννα να παίζουν μαζί. Το ιδιαίτερο του βίντεο είναι ότι γιαγιά και εγγονή ήταν ντυμένες με ασορτί ροζ φόρμες. Η ομοιότητα είναι φανερή!

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Λέει «ναι» στις παγιέτες και είναι εκθαμβωτική!

Μαρία Κορινθίου: Με σέξι σετ εσωρούχων, ποζάρει σε αυλή και το θηλυκό κορμί της «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό