in

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνη σα το λεμόνι – Πού πάνε οι Άνδρες όταν τη χωρίζουν; Σε Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και..

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει παραδεχτεί ότι είχε κάποτε σχέση με έναν άντρα 14 χρόνια μεγαλύτερό της τον οποίον ποτέ δεν μάθαμε!

Από αυτούς που ξέρουμε σχέση είχε με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον εφοπλιστή Φιλιππο Τσαγκριδη.

Που πάνε αυτοί; Που αναζητούν παρηγοριά όταν χωρίζουν από την Κατερίνα Καινούργιου;

Διαφήμιση

Ας πάμε πρώτα στο Γιώργο Σαμαρά. Όταν η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε από τον Γιώργο Σαμαρά, δεν προσπάθησε να κρύψει πως η ίδια ήλπιζε σε μια επανασύνδεση. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, όμως, είχε βάλει για τα καλά τελεία στη σχέση τους και στη ζωή του μπήκε η Ελένη Φουρέιρα.

Όπως ήταν λογικό, η Κατερίνα δεν χάρηκε και παρά την προσπάθειά της να κρύψει την απογοήτευσή της, οι άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον γνώριζαν πως η ίδια δεν τρελαινόταν στο άκουσμα του ονόματος της Ελένης Φουρέιρα και μία κόντρα μόλις είχε αρχίσει!

Όταν στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου ήρθε ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν η πρώτη φορά που η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλούσε με χαρά για τη σχέση της! Η Κατερίνα Καινούργιου ήλπιζε αυτή η σχέση να είχε διάρκεια και να έφτνε ακόμα και στην εκκλησία. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε!

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετά από ένα διάστημα που έμεινε μόνος του και έχει αρκετά φλερτ έχει εδώ και δύο χρόνια σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Τελευταίος στη λίστα ο Φίλιππος Τσαγκριδης. Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας χώρισε με την Κατερίνα Καινούργιου περίπου πριν από ένα χρόνο! Και αυτή ήταν μία σχέση στην οποία η Καινούργιου είχε επενδύσει πολλά και περίμενα παιδιά και γάμο Αυτός, για κάποιους από τον περίγυρό του ζευγαριού, ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο Φιλιππος Τσαγκριδης έχει νεο φλερτ με μία καστανή καλλονή που σε τίποτα δεν θυμίζει την Κατερίνα Καινούργιου!

ΔΙΑΒΑΣΕ: Ποιος ήταν η σχεση της Καινούργιου που της έριχνε 14 χρόνια;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
καμπια

Η γη σώθηκε: Κάμπιες θα φάνε όλα τα πλαστικά. Viral βίντεο. Δες κάμπιες αν εξαφανίζουν πλαστική σακούλα

Ανέκδοτο: Η ξανθιά, η Ferrari το λάστιχο, ο μπαμπάς της και η ρεζέρβα. Τρελό γέλιο