in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ηλιοκαμένη και λαμπερή από τη Χαβάη βγάζει selfie με μαγιό και σου λεει χάι

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, απολαμβάνει εξωτικές διακοπές στη Χαβάη.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media, την Πέμπτη 28 Μαρτίου η Αμπρόσιο ποζάρει με μαγιό, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Σε μια φωτογραφία, η Αμπρόσιο βγαίνει από τη θάλασσα, με τα μαλλιά της βρεγμένα και το πρόσωπό της φωτεινό από τον ήλιο. Σε μια άλλη, κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία, φορώντας ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Διαφήμιση

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με τις φωτογραφίες, αφήνοντας χιλιάδες likes και σχόλια. Πολλοί σχολίασαν πόσο όμορφη και λαμπερή είναι, ενώ άλλοι την επαίνεσαν για την αυτοπεποίθησή της.

Η Αμπρόσιο, 42 ετών, είναι μητέρα δύο παιδιών και διατηρεί ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Συχνά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τις προπονήσεις της, αλλά και από τις εξορμήσεις της στη φύση.

Φαίνεται πως η Χαβάη είναι ο ιδανικός προορισμός για την Αμπρόσιο, η οποία χαλαρώνει και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σχόλιο:

Είναι εντυπωσιακό πως η Αμπρόσιο, στα 42 της χρόνια, διατηρεί ένα τόσο καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα. Η αυτοπεποίθησή της και η αισιοδοξία της αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Είναι σαφές πως η Αμπρόσιο απολαμβάνει τις διακοπές της στη Χαβάη και οι φωτογραφίες της μαρτυρούν την ξέγνοιαστη και χαρούμενη διάθεσή της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νηστεία και δίαιτα γίνεται; Έτσι θα χάσεις βάρος τη σαρακοστή

Ολίβια Κούλπο: Αυτά είναι τα μαγιό της – Μία βασίλισσα ομορφιάς με επιχειρηματικό πνεύμα