in

Σέρνει καράβι: Το αβυσσαλέο vτεκoλτέ της καπετάνισσας Μαριάνθης Κάσδαγλη θα σε κάνει να σαλπάρεις


Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι καπετάνισσα στο εμπορικό ναυτικό και ταξιδεύει κυρίως στα δρομολόγια από Ραφήνα για Κυκλάδες αλλά και Ελλάδα-Ιταλία! Εμείς βέβαια την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ το αγαπημένο survivor!

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συμμετείχε στο Survivor μαζί με τους Τριαντάφυλλο, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο κλπ πριν 2 χρόνια!

Έφυγε λίγο μετά το πάρτι της ένωσης, στο οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα! Η ομορφιά της, και το σοβαρό προφίλ που έχει στα social media την βοήθησαν ώστε αποκτήσει σχεδόν 100.000 followers μέχρι τώρα!

Διαφήμιση

Αρκετές εταιρείες έχουν βρει στο κοινό της Μαριάνθης Κάσδαγλη το κοινό που ταιριάζει πίσω από το brand τους και την έχουν επιλέξει ως brand Ambassador!

Η Μαριάνθης Κάσδαγλη αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ρούχα γραφείου, εντυπωσιακά φορέματα και καταπληκτικά εσώpoυχα και ο λόγος είναι ότι έχει εντυπωσιακό vτεκoλτέ και μεσογειακή ομορφιά!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας

Θες να τη βλέπεις πώς να το κάνουμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χάιντι Κλουμ: Με ανύπαρκτο μίνι φόρεμα σταυρώνει τα πόδια και… 2 μέτρα πόδια σε στέλνουν για υπογλώσσια

Τα κορίτσια των ριάλιτι της τηλεόρασης αντεπιτίθενται: Η Λένα Φεσλίογλου από the bachelor. Σκιψίματα και Ανοιγματα