in

Βίκυ Κουλιανού: Ο λόγος που παράτησε τη μόδα και έχασε πάρα πολλά χρήματα


Λένε πως ο χώρος της μόδας είναι ο προθάλαμος για την τηλεόραση και η Βίκυ Κουλιανού ήταν από τις πρώτες που άνοιξε αυτό το μονοπάτι. Το μόντελινγκ αποτέλεσε για εκείνη το οικονομικό διαβατήριο ώστε να μπορέσει να μεταπηδήσει στο χώρο της υποκριτικής και να πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές. Τα τελευταία χρόνια το έχει αφήσει κι αυτό πίσω της.

H Βίκυ Κουλιανού που από του χρόνου θα αναλάβει την παρουσίαση του shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά έχει μιλήσει για το ότι παράτησε γρήγορα τη μόδα, σε μια εποχή που της έρχονταν πολλές προτάσεις και θα μπορούσε να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα.

«Δεν ξέρεις ποτέ πόση διάρκεια θα έχει. Συνήθως έχεις στο μυαλό σου λιγότερη από αυτήν που κάνεις. Θεωρούσα ότι θα τελείωνε λίγο νωρίτερα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το ψιλοτελείωσα σε κάποια φάση, πολύ νωρίς, μόνη μου, γιατί έκανα μια διακοπή για να παρακολουθήσω μαθήματα σε δραματική σχολή.Έχασα πάρα πολλά λεφτά και πάρα πολλές δουλειές.

Διαφήμιση

Να φανταστείς είχα προτάσεις από γραφεία σε όλο τον κόσμο και έλεγα “συγγνώμη, δεν μπορώ. Πρέπει να πάω δραματική σχολή”. Όμως δεν μετανιώνω, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα. Εγώ συνήθως πηγαίνω με τα θέλω μου, όχι με τα πρέπει μου».

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Έσκασε η βόμβα: Αυτή θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο shopping Star

Τι είναι το αρνάκι γάλακτος; Πόσο ζυγίζει και πόσο κοστίζει το κιλό