in

Κατερίνα Στικούδη: Με φωτογραφία με μαγιό και εσώρουχα είναι για να της ευχηθείς Χρόνια Πολλά

Ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης σήμερα και εμείς είπαμε να κάνουμε μία ματιά στο παρελθόν στην Κατερίνα Στικούδη και βρήκαμε μερικές εντυπωσιακές τις φωτογραφίες. Τι και αν έγινε μάνα, η Κατερίνα Στικούδη που διέθετε και διαθέτει εξαιρετικό σώμα

Όταν δεν κυκλοφορεί στις παραλίες με μικροσκοπικά μαγιό, η Κατερίνα Στικούδη εξασκείται σκληρά για να διατηρήσει τις τέλειες αναλογίες της.

Διαφήμιση

Τις παλιές εποχές νοστάλγησε η Κατερίνα Στικούδη και είπε να αναλάβει και πάλι το ρόλο μοντέλου. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε παλαιότερες φωτογραφίες της με μπικίνι με τα ενσταντανέ να κόβουν την ανάσα.

Η σεξοβόμβα φορά σέξι εσώρουχα και υποδύεται μια εκρηκτική χορεύτρια pole dancing. Με βλέμμα όλο νόημα και με κορμί που «ανάβει φωτιές», η Κατερίνα προκαλεί και γίνεται για ακόμη μία φορά πρωταγωνίστρια των αντρικών φαντασιώσεων.

Η φωτογράφιση είδε ξανά το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και ήδη έχει πολυσυζητηθεί. Ρίξε μία ματιά και θα καταλάβεις!

Ο λόγος που η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε throwback φωτογραφίες ήταν για να ρωτήσει τους followers αν θα πρέπει να ξαναγίνει ξανθιά!

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση εμείς ψάξαμε στο αρχείο μας και φέρνουμε και τις υπόλοιπες από το συγκεκριμένο φωτογραφικό σετ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιο GNTM; Ποια Βυτινάρος ρε γατάκια; Η Ελληνίδα της Victoria’s Secret ακούει στο όνομα Ζωή Μαντζακάνη

Νικόλ Χάρισον: Φωτογραφία – Μόλις τη δεις στα… μάτια ΔΕ θα κοιτάξεις ξανά χαμηλότερα