in

Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην Μαρία Κίτσου – Τι λέει η ηθοποιός για τις σκληρές σκηνές των φυλακών στις «Άγριες Μέλισσες»;

«Μου αρέσει πάρα πολύ να γίνομαι ο ρόλος» τονίζει η τηλεοπτική «Λενιώ»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα, Παρασκευή 20/5 η Μαρία Κίτσου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Πριν την υποδεχτεί στο πλατό, η παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ενώ -όπως είπε- αυτή είναι η πρώτη φορά που θα γνωριστούν από κοντά. «Είναι μία γυναίκα, την οποία είναι σαν να την ξέρω, δεν την ξέρω καθόλου, είναι η πρώτη φορά που την βλέπω από κοντά, αλλά της έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές μέσα από την τηλεόραση κοιτάζοντάς την να παίζει, γιατί ο ρόλος της ήταν τέτοιος που μπήκε πολύ έντονα στη ζωή μας, είχε πολύ ενδιαφέρον, μία γυναίκα πολύ δυναμική, πολύ ευαίσθητη με πολλές καταστάσεις στη ζωή τους. Η Μαρία Κίτσου είναι σήμερα κοντά μας. Πάω να αγκαλιάσω τη Λενιώ και να την γνωρίσω» είπε γεμάτη χαρά η Ελένη Μενεγάκη και υποδέχτηκε την καλεσμένη της.

Διαφήμιση

Αφού οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν, η παρουσιάστρια του MEGA μέσα στον ενθουσιασμό της, παρασύρθηκε και της πέταξε την εξής επική ατάκα «σου πάει πολύ να κλαις». «Επιτέλους! Χαίρομαι πολύ! Είσαι και ψηλή, γιατί όλα τα υπόλοιπα, το ωραίο σου χαμόγελο, τα ωραία σου μάτια, τα έβλεπα. Μέχρι και το ωραίο σου δέρμα πρόσεχα. Αναρωτιόμουν “της πάει τόσο πολύ να κλαίει, άραγε αυτή η κοπέλα στη ζωή της είναι ένα γελαστό άτομο; είναι πλακαντζού, είναι χείμαρρος ή είναι πιο κλειστή, πιο μοναχική;”» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με την Μαρία Κίτσου να περνά στο ντου κου την ατάκα και να εξηγεί:

«Ακριβώς επειδή είμαι ευαίσθητη, από την άλλη του δίνω και καταλαβαίνει. Με την πρώτη ευκαιρία, και γλεντζές είμαι, και τα αστεία θα κάνω και καραγκιόζης θα είμαι και η ψυχή της παρέας.

Μου αρέσει πάρα πολύ να γίνομαι ο ρόλος. Σε κάθε ρόλο που παίζω παίρνω στοιχεία του και τα κάνω δικά μου. Προσπαθώ να μη φαίνεται ο χαρακτήρας μου και να είμαι ο ρόλος. Σιχαίνομαι την μανιέρα! Θέλω κάθε φορά να γίνομαι αγνώριστη. Ήθελα να υποδυθώ μία χωριατοπούλα με το τραγανό και την δυναμικότητα και ταυτόχρονα ευαίσθητη, με τις αρχές της. Όποιος με γνωρίσει στη ζωή, δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα του χωριού. Έχω παίξει πολύ αστικές κοπέλες και αριστοκράτισσες».

Εν συνεχεία, η 42χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στις σκληρές σκηνές των φυλακών στις «Άγριες Μέλισσες» και της κακοποίησης που δεχόταν από τον Μάνο Βόσκαρη, ρόλο που ερμήνευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Ήταν πολύ βαρύ, με επηρέασε. Ήταν δύσκολο. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν σκληρά. Το κάναμε ρεαλιστικά, το ήθελα κι εγώ. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί! Ήταν σκληρό όταν μου πέταγαν κουβάδες με νερό, όταν με έδεναν με αλυσίδες. Ήθελα να ήταν ρεαλιστικό» αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=tBGsHtqzcpk

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Για ηλιοθεραπεία σε παραλία της Γαλλίας, περπατά και αναστατώνει – Δες βίντεο

GNTM: Βόμβα στο ριάλιτι της τηλεόρασης. Έριξε άκυρο στη Βίκυ Καγιά το πασίγνωστο μοντέλο. Ο λόγος; Μονο στο Kool