in

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στην πιο τρυφερή φωτογραφία. Λιώσαμε

Στα 26 της χρόνια η εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη Τζένη Καζάκου πατάει γερά στα πόδια της και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να χαράσσει τη δική της πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η πανέμορφη κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα και ιδιαίτερα πλάσματα στον χώρο της showbiz.

Διαφήμιση

Η Τζένη έχει κληρονομήσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των γονιών αλλά και των παππούδων της, καθώς εκτός από μία εξαιρετική εμφάνιση που σου κόβει την ανάσα με την φυσική ομορφιά της, διαθέτει και ένα καλλιεργημένο πνεύμα.

Φέτος μάλιστα τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA Συμπέθεροι από τα Τίρανα.
Εκτός από αυτό ασχολείται με το θέατρο και σπουδάζει υποκριτική ενώ της αρέσει η ποίηση και πολύ συχνά ανεβάζει αποσπάσματα ποιημάτων της μέσα από το λογαριασμό της στο instagram.

Εμείς ξεχωρίσαμε από ανάμεσα στις χώρες στις φωτογραφίες που δημοσιεύει την πιο τρυφερή από όλες είναι αγκαλιά με τον μπαμπά της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Έλενα πααπρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Η throwback φωτογραφία που έκανε σούσουρο και συζητήθηκε όσο καμία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που είδε ο SNIK και τη θέλει πίσω