in

Σερλίν Τσόπρα: Βγάζει selfie φωτογραφία και βίντεο με εσώρouχα και σου δείχνει το κόκκινο νύχι της

Sherlyn Chopra

Η Sherlyn Chopra είναι μια Ινδή ηθοποιός και μοντέλο που εργάστηκε σε ταινίες Χίντι. Τον Ιούλιο του 2012, η ​​Chopra έγινε η πρώτη Ινδή γυναίκα που πόζαρε γυμvή για το περιοδικό Playboy.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν δύο χρόνια αργότερα και έγιναν Viral. Στη συνέχεια επιλέχθηκε να παρουσιάσει την έκτη σεζόν της εκπομπής MTV Splitsvilla.

Διαφήμιση

Από τότε κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα και έχει γίνει μία πολύ μεγάλη σταρ. Στην Ινδία οι γυναίκες τη λατρεύουν καθώς αποτελεί και φωνή τους, σε μία χώρα που η θέση της γυναίκας δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που θα έπρεπε και απέχει έτη φωτός από τις δυτικές κοινωνίες!

Η Σερλίν Τσόπρα χρησιμοποιεί όλα τα όπλα της για να είναι η φωνή των γυναικών, και μέσα σε αυτά είναι και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media!

Χαρακτηριστικό της, όπως και για τις περισσότερες γυναίκες από την Ινδία, το έντονο κόκκινο κραγιόν, τα μακριά κόκκινα νύχια και τα πολλά χρύσα αξεσουάρ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
gisele

Ζιζέλ: Οι προσευχές μας εισακούστηκαν – Η μοναδική tορless φωτογραφία της Ζιζέλ και μάλιστα από κινητό τηλέφωνο στο μπάνιο

ριτα ορα

Ψηλά ο… πήχης: Η Ρίτα Όρα διέλυσε τον ανταγωνισμό – Βγήκε με το στριvγκ στα British Fashion Awards