in

Γουάντα Νάρα: Βάζει τα χέρια στο στήθoς και ανοίγει τη μπλούζα – Η φωτογραφία που σάρωσε χθες το βράδυ στο instagram

wanda nara

Η Wanda Nara είναι λατίνα με καταγωγή από την Αργεντινή η οποία ξεκίνησε στα 19 της καριέρα ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση της χώρας της. Περισσότερο γνωστή βέβαια έγινε όταν τα παράτησε όλα και παντρεύτηκε τον Maxi Lopez πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή τόσο της εθνικής όσο και αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων όπως της Μπαρτσελόνα, της Σαμπντόρια, της Μίλαν της Τορίνο κλπ!

Μαζί έκαναν τρία παιδιά όταν η Γουάντα Νάρα τα έφτιαξε με τον Μάουρο Ικάρντι, επίσης αργεντινό ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη τότε του Maxi Lopez στη Σαμπντόρια!

Διαφήμιση

Το σκάνδαλο συντάραξε την Ιταλία και wanda nara έγινε ακόμα πιο αναγνώριση απασχολώντας τα Media Καίτη showbiz της γείτονος χώρας!

Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας τη γουάντα Νάρα αντιλαμβάνεσαι εύκολα το λόγο για τον οποίο έγινε όλος αυτός ο ντόρος μαζί της! Τα προσόντα της βγάζουν μάτι ενώ η ίδια έκανε αρκετές πpoκλητικές φωτογραφήσεις!

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σύννεφα στη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι και παρότι το ζευγάρι είχε μετακομίσει μαζί στο Παρίσι συχνά υπάρχουν φήμες ότι έχουν χωρίσει!

Το καλοκαίρι βέβαια έκαναν και μαζί αλλά και χώρια διακοπές, καθώς κάποια στιγμή ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα του την Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Γουάντα Νάρα μέσα από το Instagram δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και ιστορίες αφού έτσι κι αλλιώς πρέπει δίνει υλικό στους followers ώστε να παραμένει στα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι άλλωστε και επιχειρηματίας έχοντας το δικό της brand με μαγιό αλλά και προϊόντα ομορφιάς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Οι ιρλανδοί και το τζίνι …! Τρελό γέλιο

Big brother: Βλέπει κύκλους – Το selfie βίντεο της Ευδοκίας στο σπίτι με το κoλάν έριξε το Instagram