in

Κάιλι Τζένερ: Όταν έγινε 18 – ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ. Φωτογραφία πρώτα με το απολυτήριο και μετά με την καλτσοδέτα

Ήταν Ιούλιος του 2015 όταν η Κάιλι Τζένερ τελείωσε το σχολείο και αποφοίτησε. Η 17χρονη μικρή σταρ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την ενήλική της ζωή και επίσημα αφού σε λίγες ημέρες θα έκλεινε και τα 18. Η Κάιλι αποφοίτησε από την τελευταία τάξη του σχολείου και μοιράστηκε την χαρά της μαζί μας.

Φορώντας στολή αποφοίτησης και κρατώντας το απολυτήριο στο χέρι δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από παντού.

Αυτό πάντως που μας προκαλεί περιέργεια είναι ο βαθμός της αποφοίτησης που δεν αναγράφεται πάνω στην καρτέλα.

Διαφήμιση

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα πάρτι έκπληξη για την μικρή Τζένερ αφού η οικογένεια Καρντάσιαν στόλισε τον κήπο της με ασημί μπαλόνια αλλά και με τραπέζια διαφόρων γεύσεων σε μια γιορτή για λίγους και καλούς φίλους.

Και έτσι φτάσαμε 10 Αυγούστου όταν η Kylie έγινε 18

Η Κάιλι Τζένερ έκλεισε τα 18 και βάλθηκε να μας τρελάνει. Η τηλεπερσόνα αφού φωτογραφήθηκε με το απολυτήριο του σχολείου της τα….. «πέταξε» όλα ανεβάζοντας έτσι για τα καλά την θερμοκρασία στο instagram.

Με εκκεντρικές περούκες και άκρως «καuτά» ντυσίματα η αδερφή της Κιμ Καρντασιαν «τρέλανε» τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο και γιόρτασε μαζί τους την ενηλικίωσή της.

Μάλιστα τα 18α γενέθλια της Τζένερ συνοδεύονται από μία λευκή Ferrari αξίας 300.000 ευρώ, δώρο από τον αγαπημένο της.

Η τηλεπερσόνα από τότε έδειχνε πως βιαζόταν να μεγαλώσει αφού προτιμά να κάνει πράγματα όχι και τόσο συνηθισμένα για την ηλικία της. Όπως και να χει η ίδια έχει το δικό της κοινό που φροντίζει να το…..αναστατώνει αρκετά συχνά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Παγκόσμιος Πόλεμος: Τρόμος – Έτσι θα γίνει η γη αν λιώσουν οι πάγοι – Δες το viral βίντεο

εμιλι ραταικοφσκι

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γuμvή στο μπάνιο, κάθεται στη λεκάνη, μας το ζητάει επιτακτικά κ βγάζει selfie. Η ανατρεπτική φωτογραφία