in

Μέγκαν Φοξ – Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ Ήθαν Χοκ: Διάσημοι που μοιάζουν γίνονται ένα

Θα σας έχει τύχει πολλές φορές να σκέφτεστε μια ταινία και όταν σας ρωτούν ποιος παίζει να λέτε ένα όνομα που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε αυτή την ταινία. Δεν είναι ότι δεν θυμάστε ή ότι είστε άσχετος, απλώς ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστρια σας θυμίζουν τόσο έντονα έναν άλλο διάσημο και το μυαλό σας κολλάει.

Επίσης είναι πολλές οι φορές που βλέπουμε στην τηλεόραση έναν ηθοποιό, τραγουδιστή κ.ο.κ. και κατευθείαν το μυαλό μας πάει σε έναν άλλον που του μοιάζει πολύ.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μέγκαν Φοξ. Όταν έκανε το μεγάλο μπαμ με το Transformers όλοι έλεγαν πόσο πολύ μοιάζει στην Αντζελίνα Τζολί. Στο βλέμμα ιδίως αν τις έβαζε κανείς δίπλα, δύσκολα θα αναγνωρίζαμε ποια είναι ποια. Ε

Διαφήμιση

κτός από τις δύο υπάρχουν πολλά ζεύγη που μας προκαλούν μια σύγχυση. Εξίσου ενδεικτική είναι η ομοιότητα των Νάταλι Πόρτμαν και Κίρα Νάιτλι. Έτσι, ένας καλλιτέχνης βρήκε τέτοια ζεύγη και τα ένωσε σε μια φωτογραφία.

Την τιμητική της είχε η Έμμα Γουότσον, ενώ εκτός από τα δύο ζευγάρια που αναφέρθηκαν, εξίσου πετυχημένη ήταν η μείξη Μπραντ Πιτ – Ήθαν Χοκ και Πίτερ Ντίνκλατζ – Νικολάι Κόστερ-Γουόλντο.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ριάνα: Έτσι μπήκε στο club. Δες πώς βγήκε. Η πιο Viral φωτογραφία χωρίς σουτιέν

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Ζούμε εις βάρος των επόμενων γενεών – Η Γη εξαντλεί τους πόρους της και ζει με «δανεικά»