in

Scott Disick: Η νέα του σχέση με την σωσία της Kylie Jenner

O Scott Disick εθεάθη μαζί με την reality star Hally Scarfone, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την μεγιστάνα του μακιγιάζ Kylie Jenner.

O 38χρονow πρώην σύντροφος της Kourtney Kardashian εθεάθη σε ρομαντικό ραντεβού με την 23χρονη, σε μια βραδινή έξοδο σε κλαμπ του Παρισιού, το βράδυ της Πέμπτης.

Διαφήμιση

Το νέο καυτό ζευγάρι ντύθηκε στα μαύρα καθώς κατευθύνονταν στο hotspot Boum Boum με φίλους. Η έξοδος αυτή ήρθε μια εβδομάδα αφότου εθεάθησαν οι δυο τους για πρώτη φορά να αφήνουν το αγαπημένο του εστιατόριο του Σκοτ, Nobu.

Ο πατέρας τριών παιδιών διατήρησε την εμφάνισή του casual, με μπόμπερ τζάκετ με γούνα, T-Shirt, φαρδύ παντελόνι και αθλητικά παπούτσια Nike.

Η Χόλι φόρεσε ένα μαύρο μίντι φόρεμα, με κρεμ στιλέτο τακούνια και έντονα σκούρα κόκκινα χείλη.

Αν προσπαθείτε να θυμηθείτε από που την γνωρίζετε, η Χόλι εμφανίστηκε στην τελευταία σεζόν του ριάλιτι Too Hot To Handle, μια εκπομπή που επικεντρώνεται σε διαγωνιζόμενους που πρέπει να απέχουν από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, για να λάβουν το μεγάλο βραβείο.

Η 23χρονη μοιάζει με κλώνο της μικρότερης αδερφής της Kourtney, Kylie, όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και για τις μακριά της σκούρα μαλλιά και την αίσθηση της μόδας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Molly-Mae Hague: Η 22χρονη, Αγγλίδα influencer που κολάζει το Instagram

Winnie Harlow: Εντυπωσιακή με animal print σύνολο