in ,

Ζέτα Μακρυπούλια: Χιονίζει και η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ «πετά στα σύννεφα» από τη χαρά της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει κάνει την εμφάνισή της σε όλη τη χώρα, με τις περισσότερες περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά.

Από την Δευτέρα 24/1 πολλοί celebrities μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα και βίντεο με φόντο το χιονισμένο τοπίο.

Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν και πολίτες που έχουν ταλαιπωρηθεί λόγω των έντονων, ασυνήθιστων για περιοχές της Αττικής με χαμηλό υψόμετρο, καιρικών φαινομένων. Εκατοντάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες με τα οχήματά τους σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, ενώ σε ορισμένες περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Διαφήμιση

Ωστόσο, όσοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, χαίρονται αυτές τις «λευκές» ημέρες. Μεταξύ αυτών και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία χθες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της έξω στο χιόνι. Φορώντας ένα ζεστό, γκρι μπουφάν, κουκούλα και ροζ κασκόλ, ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και χαμογελά.

«Μεγάλη χαρά!!!!❄️Ξαφνικά όλα τα τοπία είναι πανέμορφα!❄️» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησή της η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έξω φρενών η Ελένη Ράντου – Χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ, λόγω της κακοκαιρίας

Måneskin: Με Gucci σύνολο στο Saturday Night Live