in

Πέγκυ Ζήνα: Όταν ήταν κριτής στο X Factor – «Δεν θέλω να το ξανακάνω, το πήρα βαριά»

«Δε μου άρεσε καθόλου» παραδέχεται η αγαπημένη τραγουδίστρια

Την Πέγκυ Ζήνα «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» σε βραδινή της έξοδο.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την εμπειρία που είχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ήθελε να αναλάβει ξανά έναν τέτοιον ρόλο.

«Τη δοκίμασα την κριτική επιτροπή. Ήταν μια εμπειρία, τελείωσε νομίζω για μένα. Δε θέλω να το ξανακάνω. Δε μου άρεσε καθόλου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά, γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες. Πιο πολύ στεναχωριόμουν που αυτοί που απέρριπτα ήταν εκείνοι που δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον» είπε με ειλικρίνεια η Πέγκυ Ζήνα.

Διαφήμιση

Το 2016, η σπουδαία ερμηνεύτρια ήταν κριτής στο X Factor. Οι άλλοι τρεις ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε παραδεχτεί πως την περίοδο που είχε τη θέση της κριτή στο μουσικό διαγωνισμό – ο οποίος τότε προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ-, δεν πέρασε καλά. «Έχω δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω, γιατί δεν πέρασα καλά. Δεν πέρασα καλά, όχι όμως ότι είναι κάτι κακό. Είναι κάτι που και στα παιδιά προσφέρεις το συγκεκριμένο τρίμηνο, γιατί μετά δεν γίνεται απολύτως τίποτα, να το ξέρουν» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Δες ένα απόσπασμα από το Χ-FACTOR του 2016, στον ΣΚΑΪ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Τα πέταξε έξω για τον fake λογαριασμό στο Instagram. Φωτογραφία ΚΟΛΑΣΗ

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Αναβλήθηκε για τις 25 Μαΐου η δίκη – Οι δηλώσεις τους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων