in

Γενέθλια για την κόρη της Βίκυς Καγιά – Η γλυκιά ανάρτηση της παρουσιάστριας

Τα πόσα έκλεισε η μικρή Μπιάνκα;

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα (Τετάρτη 25/5) για την Βίκυ Καγιά, καθώς η πολυαγαπημένη της κόρη, Μπιάνκα, έχει γενέθλια! Το όμορφο κοριτσάκι έκλεισε τα επτά και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 25/5, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και του «Greece’s Next Top Model» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα: «Χαρούμενα 7α γενέθλιά για το αγαπημένο μας κορίτσι. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις. Να έχεις μία μέρα γεμάτη γέλιο, ευτυχία και χαρά, Θα σε αγαπάμε καθημερινά και για πάντα».

Σε μία από τις  όμορφες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Βίκυ Καγιά με τους περισσότερους από 647.000 followers της, βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια! Η διάσημη παρουσιάστρια από το 2014 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, και όλοι μαζί ζουν την οικογενειακή ευτυχία!

Διαφήμιση

Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 11.000 likes και αμέτρητα σχόλια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να της ευχηθούν τα καλύτερα για την πριγκίπισσά της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

H Μαρία Κορινθίου ποζάρει δίπλα από άγαλμα και εξυψώνει τη γυναικεία ομορφιά

Κατερίνα Λιόλιου: Μας Πέθανε ξανά! Φωτογραφία με ανοιχτά τα πόδια. Η αγαπημένη της πόζα στο Instagram