in

Κατερίνα Καινούργιου: ΘΑ παθεις ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ. Έριξε το ραντάκι και έσκυψε μπροστά. Ε, έριξε και το instagram. Φωτογραφίες

Πρόκειται για μία από τις πιο μοντέρνες και όμορφες γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση. Η κάθε της εμφάνιση φροντίζει πάντα να είναι το επίκεντρο της προσοχής ενώ σίγουρα η πολύ σκληρή δουλειά που έχει κάνει γύρω από την εργασία της, αυτή τη στιγμή την έχει φτάσει στην κορυφή.

Προφανώς και αναφερόμαστε στη μία και μοναδική Κατερίνα Καινούργιου την οποία βλέπουμε και απολαμβάνουμε κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της στον Alpha Super Κατερίνα.
Η Κατερίνα έχει καταβάλλει πολύ κόπο για να φτάσει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, παίζει σχεδόνα κάθε μέρα στην πρώτη τριάδα, ενώ πλέον το κοινό φαίνεται να το βλέπει αυτό, δείχνοντας την προτίμησή του σε εκείνη και στους συνεργάτες της.

Διαφήμιση

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φροντίζει πάντα να είναι στην τρίχα

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως είναι γνωστόν, χώρισε από τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη και έχει μείνει μόνη!

Λίγες μέρες μετά την ημέρα των ερωτευμένων και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οπου και έκαψε κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης με την πρώην του σχέση τη βλέπουμε να ποζάρει στο Instagram πιο εκθαμβωτική από πότε, φορώντας ένα έμαυρο στενό μίντι φόρεμα που φυσικά τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της.

Έριξε μάλιστα και το ραντάκι έριξε το Instagram αλλά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πετάει μάλλον αετό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Alessandra Ambrosio: Φορώντας μπεζ μπικίνι, επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της

Μαίρη Συνατσάκη: Κομψή χειμερινή εμφάνιση για το Θέατρο