in

Scarlett Johansson: Οι δύο εγκυμοσύνες, η μητρότητα και τα αντιφατικά συναισθήματα

«Δέχεσαι τόση πίεση, που είναι τρελό» τονίζει η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια

To πρώτο τους παιδί, τον Cosmo, καλωσόρισαν τον Αύγουστο του 2021 η Scarlett Johansson και ο σύζυγός της, Colin Jost, και πρόσφατα, παραχωρώντας συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair, η 37χρονη καλλιτέχνιδα εξήγησε πώς βίωσε η ίδια την μητρότητα.

Να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, πέρα από τον επτά μηνών γιο της, έχει μία εξάχρονη κορούλα, την Rose Dorothy Dauriac, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac.

Διαφήμιση

«Νιώθω ότι πολλά πράγματα έχουν προχωρήσει τα τελευταία πέντε χρόνια όσον αφορά την υποστήριξη των γυναικών. Αλλά η εγκυμοσύνη παραμένει κάπως στους σκοτεινούς αιώνες. Δέχεσαι τόση πίεση, που είναι τρελό» δήλωσε η καλλονή και πρόσθεσε:

«Ήθελα να έχω τα δικά μου συναισθήματα για το σώμα μου που άλλαζε, χωρίς να μου λένε οι άλλοι πώς με έβλεπαν, είτε το σχόλιό τους ήταν θετικό είτε αρνητικό». 

Εν συνεχεία, η επιτυχημένη Αμερικανίδα τόνισε ότι όταν έμεινε έγκυος, συνειδητοποίησε πόση πίεση ασκείται στις έγκυες γυναίκες. «Είναι δύσκολο να παλεύεις με αντιφατικά συναισθήματα» εξομολογήθηκε.

Ακόμη, υποστήριξε πως ακόμα και μερικοί στενοί της φίλοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς αισθανόταν. «Είναι αστείο το πόσα πολλά πράγματα σου λένε οι άνθρωποι όταν είσαι έγκυος. Οι ελπίδες τους, οι απόψεις τους και οι επιθυμίες τους βαραίνουν τις έγκυες γυναίκες» υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Παρόλο που ήμουν ενθουσιασμένη που ήμουν έγκυος, είχα μερικά άσχημα συναισθήματα και για αυτό δεχόμουν κριτική από τους γύρω μου. Το περίμενα από τους άντρες, αλλά όχι από τις γυναίκες».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, μία τουλάχιστον φίλη της τής έδωσε την υποστήριξη που χρειαζόταν. «Μία φίλη, όταν της είπα ότι ήμουν έγκυος – ήξερε ότι προσπαθούσα να μείνω έγκυος – είπε: “Ωχ, ωραία, αλλά όχι υπέροχα”. Και της είπα “Είσαι αληθινή φίλη”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Η χλιδάτη βόλτα με τη λιμουζίνα στο Ντουμπάι

Άννα Αμανατίδου: Τα καρό top trends της φετινής Άνοιξης