in

Θοδωρής Μαραντίνης: Εξηγεί πώς διαχειρίζεται την κριτική που δέχεται ως τραγουδιστής και τους λόγους που οδηγήθηκε στην ψυχοθεραπεία

«Η ψυχοθεραπεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του» τονίζει ο τραγουδιστής

Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε για το δώρο της ψυχοθεραπείας, τα social media και την αρνητική τους πλευρά, και τα μέτρα που λαμβάνει για να προστατεύει τα δύο παιδιά του, Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο, τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου,

«Νομίζω ότι όλοι δεχόμαστε κάποια στιγμή στη ζωή μας μπούλινγκ. Σε αυτή τη δουλειά, σίγουρα μαθαίνεις να αντέχεις την κριτική, γιατί είσαι εκτεθειμένος στα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά στην εποχή των social media, που ο καθένας έχει βήμα και δικαίωμα να έχει άποψη. Αυτό το πράγμα έχει τα καλά του, αλλά πολλές φορές κάποιοι ξεφεύγουν από τα όρια. Οπότε πρέπει λίγο να θωρακιστείς. Αυτό γίνεται με τον κόσμο που έχεις δίπλα σου και με πολλή προσωπική δουλειά. Από το πώς έχεις μεγαλώσει, τι βάσεις έχεις πάρει από την οικογένειά σου, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις το bullying, να θέτεις κάποια όρια και να καταλαβαίνεις πως είναι ένα κομμάτι της δουλειάς, να μην το παίρνεις τόσο προσωπικά και να καταλαβαίνεις ποια σχόλια είναι καλοπροαίρετα, ποια κακοπροαίρετα, ποια έχουν βάση, ποια γίνονται για κάποιον λόγο.

Διαφήμιση

Έχω βάλει όριο δύο φορές, γιατί παραβιάστηκε ο προσωπικός μου χώρος και κυρίως για τα παιδιά μου. Θέλω τα παιδιά μου να είναι απέξω από αυτό. Εγώ είμαι ενήλικας, έχω επιλέξει να είμαι σε αυτόν τον χώρο και να παίζω με αυτούς τους κανόνες. Τα social media έχουν κινδύνους, οπότε τα παιδιά χρειάζονται ένα όριο, μία προστασία» δήλωσε ο 43χρονος τραγουδιστής.

 

Εν συνεχεία, ο frontman των Οnirama εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Η ψυχανάλυση είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του, Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα.

Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη. Με τον ερχομό του γιου μου, κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης υπογράμμισε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρει ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η αποθέωση της μάνας: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Μοντέλο με καισαρική τομή στο Sports Illustrated

Εβελίνα Νικόλιζα: Χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης – «Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου»