in

Madonna: Μετά τα φίλτρα το έριξε στα Tattoo. Στα 63 της βάρεσε νέο τατουάζ. Δες το σχέδιο

Η Μαντόνα πέρασε το Σαββατοκύριακο της κάνοντας ένα νέο τατουάζ, το οποίο βασίζεται σε ένα σχέδιο από το βιβλίο της Καμπάλα «Ten Luminous Emanations» του Yehuda Ashlag.

Αναλυτικότερα, η 63χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στην ιστορία της στο Instagram το βράδυ της Κυριακής το ιδιαίτερο αυτό σχέδιο, που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Ten Luminous Emanations. «10. Φωτεινές εκβολές στις οποίες ο Θεός. Γίνεται Μανιφέστο», ανέφερε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαφήμιση

Το βιβλίο εκδόθηκε το 1996 από το Ερευνητικό Κέντρο της Καμπάλα, όπου ο συγγραφέας  αποκαλύπτει τη διαδικασία δημιουργίας που οδήγησε στην προέλευση της Μεγάλης Έκρηξης του σύμπαντός μας.

Η τραγουδίστρια μυήθηκε στον ανατολικό μυστικισμό και την Καμπάλα, μετά από σύσταση της ηθοποιού Σάντρα Μπέρνχαρντ. Οι μελέτες της για την Καμπάλα – ένα σύνολο διδασκαλιών που μελετούν τη δημιουργία του σύμπαντος και τη σχέση του με τον Θεό – έχουν επίσης προβληθεί στη μουσική της. Άλμπουμ όπως το Ray of Light and Music περιλάμβαναν τραγούδια που αντικατοπτρίζουν το μακροχρόνιο ενδιαφέρον της για τον μυστικισμό, όπως εξήγησε και η ίδια σε μια συνέντευξη το 2019.

Όσο για τα τατουάζ της, αυτό είναι το τέταρτο, έχοντας κάνει για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020. Η τραγουδίστρια έγραψε τα αρχικά από κάθε ένα από τα έξι παιδιά της στο εσωτερικό του αριστερού καρπού της – L R D M S E.

Το δεύτερο τατουάζ της έγινε τον Μάρτιο του 2021, ένα κόκκινο X στο εσωτερικό του δεξιού καρπού της, τιμώντας το τελευταίο της άλμπουμ, Madame X του 2021. Το τρίτο της tattoo τον Νοέμβριο του 2021, με την εβραϊκή λέξη «kissed» στο εσωτερικό του αριστερού καρπού της, ακριβώς κάτω από τα αρχικά των παιδιών της. Τέλος, το τέταρτο τατουάζ είναι ακριβώς κάτω από την εβραϊκή λέξη για το φιλί στον αριστερό καρπό της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζήνα Αβραμίδη: Πώς είναι σήμερα η Ελληνίδα του Game of Thrones από τα Τρίκαλα;

Η Ρίτα Όρα βάζει χέρι στα «χαμηλά διαμερίσματα» και μένει τόπλες. Η Ιστορική φωτογραφία