in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με ανοιξιάτικη και κομψή διάθεση

Η μανούλα και παρουσιάστρια του “Happy Day”, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ακολουθεί πάντα τις τάσεις τις μόδας, δοκιμάζοντας δύσκολα prints και χρωματικούς συνδυασμούς.  Κάνοντας θηλυκές και chic επιλογές, μας έδωσε έμπνευση για το τι θα φορέσουμε, όταν ανοίξει επιτέλους ο καιρός.

Τις τελευταίες μέρες, η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση, καθώς όπως γράφει και η ίδια: ” Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι μεγαλώνει η ημέρα; Ακόμα και με τέτοιο μουντό και χειμωνιάτικο σκηνικό νιώθω ότι η Άνοιξη μας κλείνει το μάτι! 👍🏻❤️”.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά η Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα κοντομάνικο πολύχρωμο φλοράλ μπλουζάκι, με balloon μανίκια και ένα δερμάτινο μαύρο στενό παντελόνι, σε κροκό σχέδιο και με κοψίματα στις άκρες. Επίσης, προτίμησε από αξεσουάρ ασημένια αλυσίδα στο λαιμό και χρυσά βραχιόλια στα χέρια. Με ψηλοτάκουνα πέδιλα, η ίδια κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ακόμη απίστευτα κομψή εμφάνιση, με cream ανοιξιάτικο γιλέκο, σε oversized μέγεθος. Φτάνει, λοιπόν, λίγο πιο κάτω από τη μέση και δένει υπέροχα με ασορτί ζώνη, δίνοντας το σχήμα κλεψύδρας.

Κάτω από το cream γιλέκο της φόρεσε ένα μπεζ-nude παντελόνι, με καμπάνα τελείωμα. Τέλος, διάλεξε ένα κροκό πέδιλο, σε μπλε και μπεζ αποχρώσεις, ενώ στα κοσμήματα κινήθηκε σε statement μωβ σκουλαρίκια και σε ασημένια και χρυσά βραχιόλια-αλυσίδες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Αναδείχθηκε Νο1 καλλιτέχνιδα στο Spotify και το γιορτάζει με ένα post στο Ιnstagram

Λάουρα Νάργες: Πώς έχασε 18 κιλά σε επτά μήνες;