in , , ,

Lily James: Εντυπωσιάζει, ως νέα Pamela Anderson

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Lily James στο κόκκινο χαλί περιλάμβανε φόρεμα με 99% κοψίματα.

Έχουμε δει φορέματα με κοψίματα φορεμένα από πολλές celebrities, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν επανέλθει στη μόδα. Η Lily James, γνωστή για τους ρόλους της στο Mamma Mia και Cinderella, φαίνεται να υποστηρίζει και αυτή την τάση, συγκεκριμένα στην εκδήλωση τύπου για την νέα της σειρά “Pam & Tommy”, που έλαβε χώρα στις 25 Ιανουαρίου.

Η 32χρονος ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Πάμελα Άντερσον στην επερχόμενη σειρά της Hulu, έδωσε φόρο τιμής στο σέξι στυλ της Άντερσον, φορώντας ένα ροζ σακάκι, με τόσα πολλά σταυρωτά ανοίγματα, που έμοιαζε με μοντέρνο κλουβί. Από κάτω είχε ένα ασημένιο μίνι φόρεμα, σε στιλ κορσέ, διακοσμημένο με κρύσταλλα και ακόμα περισσότερα cut-outs.

Διαφήμιση

Με στυλίστα την Rebecca Corbin-Murray, το outfit προέρχεται από τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2021 του Atelier Versace. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ασημένια κοσμήματα Anita Ko και ασορτί πέδιλα, με λουράκι στον αστράγαλο. Αν θέλετε να δείτε και άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις της ηθοποιού, μείνετε συντονισμένοι για την κυκλοφορία του Pam & Tommy στις 2 Φεβρουαρίου στη Hulu.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Rosie Huntington-Whisley: Έγκυος κάνει μια ωδή στο μπεζ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Τέσσερις μέρες δεν έχω ρεύμα, φορτίζω το κινητό μου στο αμάξι»