in , , ,

Δούκισσα Νομικού, Φουρέιρα κ.α.: 5 γυναίκες που απέδειξαν ότι το total black σύνολο είναι το σημερινό hot trend

Δούκισσα Νομικού

Το μοντέλο έκανε βόλτα μετά τη βροχή, με ένα αθλητικό μαύρο look. Φόρεσε crop top μαζί με ψηλόμεσο κολάν και αμάνικο puffer jacket. Διάλεξε αθλητικά της envieshoes, ενώ δεν έβαλε καθόλου αξεσουάρ, κρατώντας φυσικό μακιγιάζ και μαλλιά.

Φουρέιρα

Διαφήμιση

H Φουρέιρα προτίμησε ένα μαύρο furry top και παλτό από το acnestudios, μαζί με ψηλόμεσο τζιν με πρωτότυπο σχέδιο φωτιάς στη μέση, από το fuckboy mentality. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε sleek bun και από αξεσουάρ βλέπουμε μόνο σκουλαρίκια, δύο μικρούς χρυσούς κρίκους.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια πόζαρε με ένα κοντομάνικο Α-line μαύρο φόρεμα και φαρδιά ζώνη στη μέση. Το φόρεμα είναι από την συλλογή της Χριστίνας Κοντοβά και ταιριάζει απόλυτα με γόβες ή μέχρι το γόνατο μπότες, με τακούνι.

Ευγενία Σαμαρά

H ηθοποιός, που είναι πάντα κομψή και μέσα στη μόδα, διάλεξε ένα ασορτί μαύρο αθλητικό σύνολο, με γκρι γεωμετρικά σχέδια. Το κολάν και το μακρυμάνικο μπλουζάκι, που είναι από τη συλλογή του Κarl Lagerfeld, ταίριαξε με μαύρα αθλητικά τρεξίματος.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

H παρουσιάστρια, ενώ φοράει συνήθως πιο χρωματιστά σύνολα, εδώ προτίμησε ένα μπλουζάκι με έξω τους ώμους και φτερά στα τελειώματα, μαζί με ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνι, με πέρλες και στρας στην εξωτερική ραφή. Το σύνολο είναι από την Kisterss, τα μαύρα mules από την envieshoes και τα σκουλαρίκια από το serkos jewelry.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αγγελική Ηλιάδη: Η φωτογραφία με μαύρα διαφανή εσώρουχα που της ξέφυγε στο instagram

Πες μου τι φοράς τώρα: Τι είναι το sexting που έχει κατακτήσει τον κόσμο;