in , ,

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το άνετο σετ oversized blazer και παντελόνι και εμείς το λατρέψαμε

Η τραγουδίστρια είναι fashion icon

Αναμφίβολα, η Eλένη Φουρέιρα ανήκει στις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της pop της ελληνικής showbiz. Πέρα από τη μουσική, η ίδια αγαπά πολύ τη μόδα και τολμά να φορά εκκεντρικά outfits.

To βράδυ της Κυριακής 20/1, η 34χρονη καλλιτέχνιδα τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.223.000 followers της, δημοσιεύοντας έξι φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει σε ένα κομψό, μοντέρνο μπάνιο και έξω από αυτό. Πιθανότατα το εν λόγω μπάνιο είναι αυτό της οικίας της.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα ιδιαίτερο, μαύρο σύνολο με κίτρινα, πράσινα, και μοβ κρόσσια, στέκεται με αυτοπεποίθηση στην πόρτα του μπάνιου και κοιτάει κάτω, το μαύρο δάπεδο.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, δεν φορά ούτε top ούτε σουτιέν μέσα από το blazer, προκαλώντας έτσι την ανδρική φαντασία. Τα πλούσια, καστανά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη της και κάτω από το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες.

Το οversized blazer και το παντελόνι πέφτουν όμορφα στο σώμα της, χαρίζοντάς της αέρα, άνεση και στιλ.

Με βλέμμα πολλά υποσχόμενο, κοιτά το φωτογραφικό φακό και ακουμπά τα χέρια στην κάσα της πόρτας.

Oι λεπτομέρειες-κρόσσια δίνουν χρώμα στο μαύρο σετ blazer με παντελόνι.

Έχει τονίσει τα μάτια της με γυαλιστερή σκιά και μολύβι και έχει δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα lip gloss.

Το συγκεκριμένο σετ blazer και παντελόνι είναι υπέροχο και ενδείκνυται για μία βραδινή έξοδο. Συνδυάστε το με ένα μαύρο, κίτρινο, πράσινο ή μοβ top, το οποίο αναδεικνύει το στήθος σας, και ετοιμαστείτε να μαγνητίστε τα βλέμματα, καθώς απολαμβάνετε το ποτό σας!

Ελένη Φουρέιρα, είσαι θεά!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Συνατσάκη: Κομψή χειμερινή εμφάνιση για το Θέατρο

Βίκυ Κάβουρα: Tα chic athleisure σύνολά της για τη βόλτα του Σαββάτου