in

Σάσα Μπάστα: Ματιές στο παρελθόν. Τότε που δούλευε το κλαρίνο πριν μπει στο ριάλιτι και κάνει στροφή στην ποιότητα

Έπρεπε να έρθει το αγροτικό ριάλιτι του ANT1 η Φάρμα ξανά στο προσκήνιο για να θυμηθούμε την απόλυτη Σταρ της εποχής τη Σάσα Μπάστα και να θυμηθούμε τα viral βίντεο που έχει δώσει κατά καιρούς!

Η Σάσα Μπάστα αγωνίζεται στο ριάλιτι και εμείς αναπολούμε! Ματιές στο παρελθόν Λοιπόν με Σάσα Μπάστα σήμερα στο μενου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Σάσα Μπάστα ήξερε πολύ καλά πως να τρελαίνει τους άντρες, τόσο με τις στιλιστικές της εμφανίσεις όσο και με τις… μοναδικές της γνώσεις.

Εδώ και χρόνια η Σάσα Μπάστα απέχει από τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις και πολύ μας έχουν λείψει τα γυμνά της και κυρίως τα μισοντυμένα της στις σπάνιες έως ανύπαρκτες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Το σώμα της το είχαμε δει από κάθε πιθανή γωνία λήψη και δύσκολα θα ζήσουμε τέτοιες στιγμές στο μέλλον αφού η Σάσα Μπάστα τα έχει αφήσει όλα αυτά οριστικά πίσω

Όλα ξεκίνησαν με τη σχέση σχεδόν 5 χρόνων που είχε με τον Βαλεντίνο ο οποίος και την έβαλε στο ρόλο της «σεμνής» σε σημείο να μη δεχότανε καν προτάσεις για αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις και όσα μας είχε καλομάθει. Ακολούθησε ο διπλός γάμος με το Δημήτρη Κουσαθανά σε Ντουμπάι και Μύκονο και φυσικά ο ρόλος της μάνας και όλα μπήκαν στο χρονοντούλαπο.

Μοναδική ήταν και η στιγμή που έπαιζε κιθάρα ολόγυμνη, αλλά και όταν μάθαμε ότι έκανε μαθήματα κλαρίνου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλέξης Κούγιας για Ράδιο Αρβύλα: Τους ξεφτίλισε ξανά γιατι γελάει καλύτερα ο πιο έξυπνος

ζετα μακρυπουλια

Ρουκ Ζουκ: Έπεσε κάτω η Ζέτα Μακρυπούλια. Για ποια λέξη ο παίκτης είπε Σάσα Μπάστα; Δεν ήταν το ριάλιτι. Viral Video