in ,

Δούκισσα Νομικού: Επιλέγει ψηλοτάκουνα για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θέλοντας να εντυπωσιάσει τον σύζυγό της

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η παρουσιάστρια στο Instagram

Σε τρεις ημέρες οι ερωτευμένοι γιορτάζουν και η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για να εντυπωσιάσει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αναστασία και τον Σάββα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/2, η 35χρονη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, διάρκειας 15 δευτερολέπτων.

Φορώντας ένα μίνι, μαύρο φόρεμα και έχοντας τα ξανθά μαλλιά της κάτω, κάθεται σε μία αναπαυτική πολυθρόνα και ανακατεύει με ένα κουταλάκι τον καφέ της. Κάθε φορά που κουνάει παιχνιδιάρικα τα πόδια της, αλλάζει ζευγάρι παπουτσιών, αλλά όλα έχουν ένα κοινό, το ψηλό τακούνι. Αρχικά φορά κόκκινα πέδιλα, έπειτα μαύρα, ιδιαίτερα πέδιλα με γυαλιστερό λουράκι, αμέσως μετά μοβ γόβες με στρας και τέλος γόβες σε animal print ζέβρας.

Διαφήμιση

«Περιμένω τον δικό νου Βαλεντίνο. Ή μάλλον εκείνος θα με περιμένει μέχρι να καταφέρω να διαλέξω παπούτσια☺️❤️👠Εσείς ποια λέτε;» γράφει στη λεζάντα του post της η Δούκισσα Νομικού, ζητώντας τη γνώμη των folllowers της.

Προσωπικά, αν και όλα είναι όμορφα, προτιμώ τα κόκκινα πέδιλα. Εξάλλου, αυτά έχουν το χρώμα του πάθους, οπότε είναι ιδανικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Katie Holmes: Bρήκε το τέλειο κόκκινο χρώμα τσάντας

Ariana Grande: Το makeup tutorial που μας άφησε άφωνους