in

Lily Ermak: Η ολόγυμνη selfie φωτογραφία στον καθρέφτη με δύο μαργαρίτες στα επίμαχα


Η Lily Ermak, το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Ρωσία, έχει γίνει σύμβολο αισθησιασμού και θηλυκότητας στο Instagram καθώς καταφέρνει και σαγηνεύει τους πάνω από 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους της με το υπέροχο πρόσωπό της και τις εκθαμβωτικές καμπύλες της.

Αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση της γυναικείας ρώσικης ομορφιάς, με απίστευτες αναλογίες, κατακτώντας δικαιολογημένα το Instagram
και όπως θα διαπιστώσετε αν επισκεφθείτε τον λογαριασμό της στο Instagram, η Lily Ermak δεν διστάζει να αναδείξει τις πλούσιες καμπύλες της, φορώντας μικροσκοπικά εσώρουχα και τολμηρά outfits που επισημαίνουν το γυμνασμένο της σώμα και το εντυπωσιακό της μπούστο.

Διαφήμιση

Πρόσφατα, η Ermak αναστάτωσε το διαδίκτυο με μία ολόγυμνη selfie φωτογραφία στον καθρέφτη που δημοσίευσε στο Instagram. Με έναν ευφάνταστο τρόπο να κρύβει τα επίμαχα σημεία με δύο μαργαρίτες, η Lily προκάλεσε θαυμασμό και οι θαυμαστές της αντέδρασαν θετικά με τα σχόλιά τους στην θαρραλέα και παιχνιδιάρικη της κίνηση.

Η Lily Ermak είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο λαμπερές και ελκυστικές Ρωσίδες καλλονές του Instagram.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντέλτα Γκούντρεμ: Η τόπλες φωτογραφία όταν ανακηρύχθηκε η πιο καυτή γυναίκα στην Αυστραλία από τον Maxim

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Δες την αδερφή της Άρτεμις Αλεξανδράτου με ανύπαρκτο μαγιό και να βάζει φωτιά στην πίστα