in , ,

Demi Rose: Ανεβάζει τη θερμοκρασία, επιδεικνύοντας τις πλούσιες καμπύλες της

Πιο καυτή από ποτέ!

Η Demi Rose, 26 ετών, συνεχίζει να γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο, μοιράζοντας μια σειρά από φωτογραφίες που ανεβάζουν την θερμοκρασία.

Η ηθοποιός, η οποία διαθέτει 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, εντυπωσίασε με φωτογραφίσεις με θέμα την αγάπη, τις οποίες ανέβασε στην πλατφόρμα των social media.  Σε αυτές επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της, με μια σειρά από σέξι εσώρουχα.

Η Ντέμι πόζαρε με έναν τολμηρό κόκκινο κορσέ, ξαπλωμένη στο πλάι μιας πισίνας σε σχήμα καρδιάς, γράφοντας στη λεζάντα: “Γίνε ο Βαλεντίνος μου;”

Διαφήμιση

Συνδυάζοντας τον κορσέ με αστραφτερές γόβες και γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, η Demi εμπνεύστηκε από την Jessica Rabbit, σε αυτό το εντυπωσιακό σύνολο.

Το κορυφαίο μοντέλο φόρεσε επίσης μια διάφανη κόκκινη ρόμπα, με γούνινο διακοσμητικό, για ένα δεύτερο σετ εικόνων, ποζάροντας κάτω από μια φωτεινή επιγραφή «in the mood for love».

Επέδειξε το γεμάτο της μπούστο, χωρίς σουτιέν κάτω από τη ρόμπα, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα τεράστιο κρεβάτι.

«Glamour girl» έγραψε κάτω από τα καυτά στιγμιότυπα, με μια σειρά από emoji καρδιάς.

Τέλος, σε ένα άλλο άλμπουμ εικόνων, η Ντέμι πήρε το ρόλο του θεού έρωτα. Με λευκό ολόσωμο μαγιό και cowboy boots, καλυμμένα με στρας, κάνει ότι παίζει μια ροζ άρπα. Το σύνολο ολοκληρώνουν μια ξανθιά καρέ περούκα με ασημένια στρας και τα λευκά φτερά στην πλάτη της.

Η Demi έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι, αφού αποκάλυψε ότι ήταν θύμα εκφοβισμού όταν ήταν νεότερη.

«Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και όταν τελικά έφτασα εκεί το χαρακτήρισα ως ευλογία, γιατί μεγάλωσα με bullying και δεν είχα καθόλου πολλούς φίλους».

Η ίδια ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και οκτώ χρόνια, θεωρεί την καριέρα της ως «ευλογία» και όλοι συμφωνούμε μαζί της. Είναι πραγματικά υπέροχη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Ζαρίφη: Με χιουμοριστική διάθεση, ρωτά τους followers της ποιο χρώμα της ταιριάζει περισσότερο

Amanda Holden: Γιορτάζει τα 51α γενέθλιά της, με καυτή φωτογράφηση