in

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Κάνει τζόκιν και το στήθος της δεν κρατιέται. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Το πληθωρικό της στήθος είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό της. Οπότε όταν η Charlotte McKinney τρέχει σίγουρα τα βλέμματα πάνε πάνω της.

Την γνωρίζει κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του. Αν υποτάσσεσαι στο γυναικείο φύλο, η Charlotte McKinney είναι μία από αυτές που θα ήθελες να σε διαφεντέψουν. Ο βασικός και προφανής λόγος που είναι από τις πιο ποθητές γυναίκες είναι το στήθος της. Είναι μεγάλο, φυσικό και η ίδια έχει πολλούς τρόπους να στο δείξει χωρίς να το δεις ολόκληρο.

Και το καλύτερο είναι όταν δεν μένει τόπλες, αλλά όταν φοράει ρούχα και εσώρουχα.

Διαφήμιση

Γιατί ξέρεις ότι το στήθος της δεν μπαίνει σε κανένα καλούπι. Αυτή τη φορά ο φακός την πέτυχε καθώς έβγαινε από το γυμναστήριο της στο Λος Άντζελες όπου διαμένει και είχε μια αμφίεση που την έχουμε δει κι άλλες φορές. Ένα μαύρο μπουστάκι και μια κολλητή φόρμα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Μόνο που η Charlotte McKinney αποφάσισε να κάνει τζόκιν στους δρόμους και όπως καταλαβαίνετε το bouncing ήταν ασταμάτητο και όλα τα βλέμματα πήγαν πάνω της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα σαγόνια του καρχαρία: Πού είναι σήμερα ο Bruce ο καρχαρίας του Steven Spielberg; Viral φωτογραφία

Κατάθεση ψυχής από ένα γιο: «Ο μπαμπάς μου έχει σύνδρομο Down και είμαι περήφανος που είμαι γιος του, δεν θα τον άλλαζα για κανένα»