in

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να..

Γενέθλια είχε η Ζέτα Θεοδωροπούλου πριν από κάποιες μέρες όμως τα γιόρτασε το Σάββατο και ο λόγος είναι ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ο άντρας της λείπει στο εξωτερικό αφού αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία και επέστρεψε το Σάββατο.

Μάλιστα όπως σχολίασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου της έκλεισε τις δύο σουίτες για να μπορεί να καλέσει όποιον θέλει στα γενέθλιά της!

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα έγραψε

Αν και είχα γενέθλια στις 16/11,δε θα μπορούσα να τα γιορτάσω αν δε θα είχα στο πλευρό μου τον άνθρωπό μου ..

Έτσι διοργάνωσα το γενέθλιο πάρτυ μου το Σάββατο 27/11,όπου κ έφτασε Ελλάδα ..
Τα περσινά μου γενέθλια τα γιόρτασα σπίτι λόγω Covid,μαζί με τα παιδιά μου κ τους γονείς μου ..

Φέτος είχα την χαρά να τα μοιραστώ μαζί με το στήριγμά μου,τον άντρα μου,το παιδί μας την Αφροδίτη καθώς κ την βαπτιστήρα-ανηψιά μου Σταυρούλα,την αδερφή μου Στέλλα,τους κουμπάρους μας κ ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου αλλά και φίλους γιατί η ζωή γίνεται ομορφότερη όταν έχεις φίλους ..

Όλοι σας την κάνατε ξεχωριστή ,ιδιαίτερη κ μοναδική ..

Η βραδιά ήταν μαγική το λιγότερο !

Ο Βέρτης μοναδικός,το φαγητό θεσπέσιο κ εκλεπτυσμένο κ έχω χίλιους κ έναν λόγους να αισθάνομαι χαρά κ ευτυχία για όλα!

Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε,τσαλακωθήκατε βάζοντας καπελάκια κ ότι άλλο θα με έκανε χαρούμενη κ μου δείξατε ξεκάθαρα πως είναι η βραδιά μου κ θα τη χαρούμε όλοι μαζί με τον καλύτερο τρόπο!

Δε θα παραλείψω το ευχαριστώ κ στον άντρα μου βέβαια που κανόνισε 2 σουίτες ώστε να καλέσω όσα ατομα ηθελα κ να έχουμε την άνεση μας κ τα παιδιά μαζί μας..

Ευχαριστώ και όλους εσάς για τις ευχές σας κ ανήμερα αλλά κ στα στορυ μου από το πάρτυ και ανταποδίδω την αγάπη μου κ να είστε όλοι καλά ..
Μην ξεχάσω να πω ευχαριστώ κ πίσω από όλο αυτό,στους ανθρώπους που τους έστειλα μνμ. την Τρίτη πως Σάββατο θα κάνω τελικά τα γενέθλιά μου κ παρόλα αυτά με καλή θέληση κ διάθεση κατάφεραν να με εξυπηρετήσουν δίνοντας το καλύτερο εαυτό τους .

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 19 και ακόμα δεν πάει για σπουδές. Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα Καινούργιου: Τον θέλει πίσω; Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν σηκώνει πάντως ούτε τα τηλέφωνα