in

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο σου κόβει την ανάσα. Η φωτογραφία με τα λευκά εσώρουχα λίγο πριν το τσίκνισμα σε βάζει σε σκέψεις

Τη μία σέξι εμφάνιση μετά την άλλη κάνει η Μέγκι Ντρίο. Το εκρηκτικό μοντέλο που μάθαμε μέσα από το Next top model και αισθησιακή περσόνα φωτογραφίζεται στο Instagram με το δικό της μοναδικό στυλ, ποζάρει με τα λευκά, τα πρόστυχα, τα εσώρουχά της και προκαλεί.

Με τις καμπύλες και τις τέλειες αναλογίες της σε πρώτο πλάνο, ο αντρικός πληθυσμός και οι φανατικοί της, σίγουρα, θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Διαφήμιση

Η Μέγκι Ντρίο ποτέλεσε μια από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες της πρώτης σεζόν του GNTM. Μαζί με την Εύη και τη Μικαέλα αποτέλεσαν την τριάδα «φωτιά», με τις τρεις παίκτριες να… δίνουν τότε μπόλικη «τροφή» στα Social Media

Το μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία έχει κατά το παρελθόν κερδίσει τίτλο στα καλλιστεία Μακεδονίας Θράκης και συγκεκριμένα αυτόν της Μις Μακεδονία 2013!

Η ίδια δηλώνει πως προτιμάει να περπατάει πασαρέλες από το να κάνει το φωτομοντέλο αλλά η αλήθεια είναι ότι η Μέγκι Ντρίο όπου κι αν φιλοξενείται τα ενσταντανέ της κερδίζουν τα βλέμματα.

Τώρα μάλιστα μία μέρα πριν την τσικνοπέμπτη τέτοιες φωτογραφίες σε βάζουν σε δίλημμα.  Τι να πρωτοτσικνίσεις  άραγε

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meggi_ndrio_official (@meggi_ndrio)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα 5 πιο chic ντυσίματα για βόλτα ή το γραφείο

Κατερίνα Καινούργιου: Νεανική επιδερμίδα με την σωστή ρουτίνα ομορφιάς