in

Kate Hudson : Γυμνή στη μπανιέρα, δείχνει τα οπίσθια στο Instagram

Από τότε που έκανε ένα πέρασμα από τα ελληνικά νησιά μαζί με τη μαμά της, η Kate Hudson έχει κάνει μια στροφή στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Πριν τον χωρισμό της την είχαμε συνηθίσει να είναι αφανής και βρισκόταν στο μυαλό ως μια γλυκιά και ωραία ηθοποιός.

Όμως εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτό έχει αλλάξει άρδην. Η Kate Hudson έγινε μια πολύ μοιραία γυναίκα.

Δεν γνωρίζουμε αν φταίει η φημολογούμενη σχέση με τον πιτσιρικά Nick Jonas και το δεδομένο φλερτ με έναν νέο και ωραίο άντρα, αλλά η Kate Hudson έχει γυρίσει τον διακόπτη και δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την πιο σέξι πλευρά της. Αυτή τη φορά όμως υπερέβη σχετικά τα όρια, αφού η φωτογραφία που την έβγαλαν για να αναρτηθεί στο Instagram ακροβατεί σε μια λεπτή γραμμή ως προς τους κανονισμούς, μιας και τόσο γυμνό περιεχόμενο ίσως είναι αυτό που λένε οι Αμερικάνοι «too much».

Διαφήμιση

Η 36χρονη ηθοποιός μπήκε γυμνή στη μπανιέρα, γύρισε μπρούμυτα και έδειξε όλη την πίσω πλευρά της στο φακό. Μόνο που δεν την ανάρτησε στο δικό της προφίλ, αλλά έβαλε την φίλη της να το κάνει. Κι αν σκεφτούμε ότι σύμφωνα με το US Weekly, η φάση με τον Jonas τελείωσε με δική του απόφαση, τότε μάλλον η Kate Hudson θέλει να στείλει ένα μήνυμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Χάλι Μπέρι: Όταν εγινε 50 – Η φωτογραφια που διέλυσε το instagram

Άντρια Ντιακονού: Θα σου πάρει τα μυαλά – Η μούσα του Agent Provocateur σε super hot φωτογράφιση