in

Μαρία Σολωμού: Εκτός Αθηνών η αγαπημένη ηθοποιός – Πού βρίσκεται;

Δες το Instagram Story της

Εκτός Αθηνών βρίσκεται η Μαρία Σολωμού, όπως γνωστοποίησε η ίδια το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη ηθοποιός, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, διατηρώντας έτσι άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές της, ανάρτησε στα Instagram Stories της μία φωτογραφία από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, την οποία συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Θεσσαλονίκη με 27 βαθμούς!! Καλημέρες».

Διαφήμιση

Ηλιόλουστη η Αθήνα, ηλιόλουστη και η Θεσσαλονίκη και η Μαρία Σολωμού έχει δηλώσει ότι αγαπά το καλοκαίρι και απεχθάνεται το κρύο. Τώρα το αν πέταξε για Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους ή απλά για να αδειάσει το μυαλό της, δεν το ξέρουμε. Πιθανότατα θα το αποκαλύψει η ίδια μέσα από το Instagram. Βέβαια, Δευτέρα να έφυγε για μίνι διακοπούλες λίγο δύσκολο.

Όπως και να ‘χει, Μαρία Σολωμού να περνάς καλά παντού!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Μουτσινάς: Τι λέει για το σεξιστικό σχόλιο που δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης – «Το αδερφή είναι τόσο παλιακό»

Bίκυ Καγιά: Σέξι και όποιος αντέξει σε νέα διαφημιστική καμπάνια