in

Σάλμα Χάγιεκ: Huge πραγματικά – Ενίσχυσε το στήθoς της και το φόρεμα της μοιάζει τόσο μικρό

Αν έγινε για κάτι ευρέως γνωστή η Salma Hayek, τότε αυτό είναι το πλούσιο στήθος της που έρχεται σε αναντιστοιχία με το μικρό δέμας της. Θα φανταζόταν κανείς ότι μια γυναίκα σαν τη Σάλμα δεν χρειάζεται κανενός είδους παρέμβαση σε αυτό το σημείο του σώματος της. Θα περίμενε κανείς ότι η διάσημη ηθοποιός δεν θα είχε κάποια ανασφάλεια με αυτό.

Κι όμως στην πρόσφατη εμφάνιση της σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες αυτό που αντίκρυσαν οι παριστάμενοι, αλλά κι εμείς ήταν κάτι το εξωπραγματικό.

Διαφήμιση

Επαναφέρουμε στη μνήμη μας παλαιότερες φωτογραφίσεις της Salma – κι όταν λέμε παλαιότερες εννοούμε από λίγους μήνες πριν – και δεν θυμόμαστε σε καμία από αυτές να είδαμε τόσο πληθωρικό στήθoς. Και πιστέψτε μας, η λέξη πληθωρικό χάνει το νόημα της εντελώς μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Στο πλαίσιο της προώθησης ταινίας Tale of Tales, η Salma παρουσιάστηκε στον χώρο της εκδήλωσης φορώντας ένα μπλέ φόρεμα με μπoύστo που δεν έχει ξαναϋπάρξει στα χρονικά, από καμία άλλη ηθοποιό. Κι επειδή άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Salma αποφάσισε στα 50+ της να κάνει μια μικρή ενίσχυση στην περιοχή.

Προφανώς αυτό ξάφνιασε τους πάντες και η αλήθεια είναι ότι η Salma βιώνει μια δεύτερη νιότη, με πιο ενεργή επιστροφή στα κινηματογραφικά, με περισσότερη στόχευση σε καλούς ρόλους και πιο συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών.

Δες το μπouστο, εεεε… τις φωτογραφίες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Κένταλ Τζένερ ολόγuμvη και καθιστή – Την έδωσε στεγνά μεγάλη αδερφή – Ανέβασε φωτογραφία της

Έρευνα: Πόσες ώρες μπορεί να κοιμηθεί σερί ένας άνθρωπος; Πόοοοσες;