in

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει σαν σταρ του παλιού σινεμά και το πλούσιο ντεκολτέ της αναστατώνει

Δες τη φωτογραφία της όμορφης ηθοποιού και επιχειρηματία στο Instagram

Αναμφίβολα, η Μαρία Κορινθίου ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών και γοητευτικών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Mε τον αυθορμητισμό, το ταλέντο της στην υποκριτική, τη θηλυκότητα και τις καμπύλες της, κερδίζει εύκολα τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού! Πέρα από τα παραπάνω, έχει και μυαλό, αφού πέρα από την ενασχόλησή της με την ηθοποιία, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, στην οποία μπορεί να βρει κανείς και είδη δώρου!

Και το πρωί της Πέμπτης 5/5, «διέλυσε» το Instagram, όταν δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία θυμίζει σταρ του παλιού κινηματογράφου και φυσικά είναι άκρως αισθησιακή!

Καθισμένη σε καρέκλα και φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με σχέδια λουλούδια και βαθύ ντεκολτέ, κοιτά με σέξι ύφος τον φακό και δεν μπορεί παρά να προκαλεί αναστάτωση! Τα μαλλιά της πέφτουν πάνω από το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες, με την ίδια να εκπέμπει δυναμισμό και ερωτική διάθεση!

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Love Island: Έτσι σχολίασε το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς – «Δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο το μαγιό μένει…»

Viral Βίντεο: Ζέβρα σώζεται από κροκόδειλο αλλά μόλις βγει την περιμένουν 2 λιοντάρια. Δες τη συνέχεια