in

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η Δημητρούλα, το Survivor και ο κολλητός φίλος

Ο δικηγόρος Ντούγκας Αναστάσιος είναι κολλητός φίλος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το Ντάνο του Survivor Ελλάδας και είναι συνιδρυτές του φύλακα Αγγέλου.

Οι δύο άντρες κάνουν και κολλητή παρέα ενώ τους έχουμε δει αρκετές φορές σε κοινές διακοπές και εκδηλώσεις! Σύμη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, βόλτες με το σκάφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, μπάνιο στη θάλασσα, διασκέδαση, φαγητό.

Ο φύλακας άγγελος είναι κάτι για το ποιο και οι δύο άνδρες, αφιερώνουν μεγάλο χρόνο από τη ζωή τους και τους έχει φέρει κοντά!

Διαφήμιση

Το τελευταίο διάστημα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ξανά στα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας του Survivor All Star κυκλοφόρησαν και οι φήμες για ειδύλλιο με την επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Δήμητρα Βαμβακούση!

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα εάν πρόκειται για επαγγελματική σχέση ή κάτι παραπάνω!

Πρόσφατα έγινε μία κοινή φωτογράφιση της Δήμητρας και του Ντάνου για λογαριασμό γνώστης εταιρίας με Smartwatch!

Λίγο αργότερα η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μία ιστορία στο λογαριασμό της στο instagram ευρισκόμενη ανάμεσα στους δύο κολλητούς και σχολίασε στη λεζάντα:

Όταν η δουλειά γίνεται φιλία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Alessandra Ambrosio: Πίνει ποτάρες και βγάζει selfie φωτογραφία πάνω στην τερακότα

Τριαντάφυλλος Survivor Ελλάδας: Έτσι πετσόκοψε τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάνει αβαβά για να πέφτει το τάληρο κάθε εβδομάδα