in

Λαίδη Άντζελα Δημητρίου: Φωτογραφία με μαγιό χωρίς ρετούς – “Έμπαινε” μέχρι και ο Κοκλώνης

Η λαϊκή τραγουδίστρια το τόλμησε. Δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου δημοσίευσε φωτογραφία από την παραλία φορώντας το καπελάκι της και απολαμβάνοντας τις ακτίνες του ηλίου, και δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με την οποία έκλεισε στόματα αφού δεν μας άφησε με κανένα ερωτηματικό.

Η τραγουδίστρια ετών 61 δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της να λιάζεται φορώντας το μπικίνι της σε μια στάση γεμάτη ικανοποίηση . Η Λαίδη δείχνει να μην φοβάται τίποτα. Ο λογαριασμός της στο instagram κέρδισε όλα τα like και η κακές κριτικές άρχισαν να αποσύρονται.

Διαφήμιση

Η Άντζελα Δημητρίου φροντίζει αρκετά το σώμα της αλλά μάλλον και τους λογαριασμούς της στο διαδίκτυο αφού δεν ξεχνά να μας ενημερώνει αρκετά συχνά για το που βρίσκεται μιας και έχει μπει για τα καλά στον αγώνα των selfie φωτογραφιών.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Μιράντα Κερ: Ολόγuμvη selfie φωτογραφία φορώντας μόνο τα αθλητικά της παπούτσια και λενα…αλυσιδάκι

Γιαννης σπαλιαρας

Με Πόσες; Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τις 4.000, οι 3.500 του Ανδρέα Μικρούτσικου και τα όχι του Λάκη Γαβαλά